نقش تجهیزات حفاظتی مناسب پا در کاهش آسیب پذیری آتش نشانان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS05_231
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 252
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد نبوی امری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بحران و فرمانده در سازمان آتش نشان تهران

چکیده

امروزه با توجه به بروز انواع آتش سوزی های کوچک و بزرگ و همچنین بالا بودن نرخ وقوع انواع حوادث، آتش نشانان ناگزیرند در جهت انجام بهینه ماموریت های محوله از فضاهای بسیار تنگ، تاریک، گرم و خطرناک عبور نماید و میبایست در زمان بحرانی به شهروندان خدمت رسانی کنند. این نیروها در حد توان و با استفاده از ابزار و تجهیزات ویژه ای که در اختیارشان است سعی در انجام وظیفه دارند و بسیاری از آنان نیز در این راه متحمل آسیب های بسیار شدید شده اند؛ پا به عنوان ستون بدن و نقطه اتصال افراد به زمین است و در معرض بیشترین آسیب ها قرار دارد. از این رو بر آن شدیم در این پژوهش به نقش تجهیزات محافظتی از پا در کاهش آسیب به آتش نشانان بپردازیم.روش شناسی تحقیق: تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و به روش مروری نظام مند می باشد. جهت جمع آوری اطلاعات از میان ۶۰ مقاله داخلی و خارجی مرتبط که از طریق منابع کتابخانه ای و سایتهای معتبر اینترنتی و استفاده از فیش گذاری اطلاعات استفاده و در ادامه پس از بررسی مقالات متعدد به تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخته شده است.نتایج: تجهیزات حفاظت از پا ممکن است تنها منشا قابل کنترل آسیب های وارده به پایین تنه، پا، کمر و ستون فقرات باشد. نکات کلیدی که باید در رابطه با این تجهیزات لحاظ گردد: ایجاد فرهنگ ایمنی و آموزش پرسنل در استفاده و نگهداری مناسب از تجهیزات، توجه به جنسیت در طراحی پوتین، طراحی زیره مناسب جهت جلوگیری از لغزش و سوراخ شدن و سبک، انعطاف پذیر، بادوام باشد و عایق گرما، سرما و الکتریسیته بوده و مقاوم سازی پنجه با کلاهک فولادی و درج پاشنه بالشتکی متعادل کننده وزن برای جذب و توزیع ضربه ها مخرب صورت پذیرد.

کلیدواژه ها

تجهیزات حفاظتی، آسیب پذیری، آتش نشان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.