بررسی کاربرد داده کاوی در هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS05_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 492
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل جهانگشته

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

سعید بامری

دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

علی دانش نیا

دانشجوی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

چکیده

پیشرفت در فناوری ها منجر به ظهور زمینه های مختلف جدید شده است. حوزه های مختلف مانند علوم، مهندسی، بهداشت، کسب و کار در حال تولید هستند و هر روز مقادیر بالایی از داده ها را جمع آوری می کنند. داده کاوی یک حوزه حیاتی است که اطلاعات مورد نیاز را از این حجم عظیم داده ها مدیریت و استخراج می کند. این مقاله خلاصه ای از نحوه استفاده از داده کاوی در زمینه های مختلف را ارائه می دهد. داده کاوی، هوش مصنوعی، و یادگیری ماشین به گونه ای در هم آمیخته شده اند که ایجاد یک رتبه بندی یا سلسله مراتب بین این سه مورد پیچیده است. در عوض، آنها در روابط همزیستی قرار دارند که با استفاده از ترکیبی از روش ها می توانند برای تولید نتایج دقیق تر استتفاده شتوند . هنگامی که صحبت از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین می شود، فکر ما به سمت تعامل کامپیوتر ها و ربات ها با انسان و قدرت تصمیم گیری و درک آن ها می رود .شاید بتوان گفت در ذهنیت اکثر ما، اطلاعات تقریبا نادرستی از اعمالی که یک کامپیوتر می تواند انجام دهد وجود دارد . متاسفانه برخلاف ذهنیت ما، هوش مصنوعی به آن اندازه که ما فکر می کنیم شاید هیجان انگیز نباشد و فقط یک واژه ی جذاب است.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، داده کاوی، مهندسی کامپیوتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.