اولویت بندی شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه عمر در شرایط کرونا

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS05_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 237
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده فاطمه خالقی کفشگری

کارشناس مدیریت بیمه دانشگاه علوم اقتصادی تهران (خوارزمی)

داود میرشکاری

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه ازاد واحد علی اباد کتول

چکیده

بیمه عمر خدمتی است که شرکت های بیمه ارائه می دهند. خدماتی که شرکت های بیمه تحت عنوان بیمه عمر ارائه می دهند تفاوت هایی باهم دارند؛ بنابراین مهم است بیمه عمر را از کدام شرکت بیمه خریداری کنیم. برای اینکه بتوانیم بهترین بیمه عمر و سرمایه گذاری را انتخاب کنیم باید بدانیم معیارهای بهترین بیمه عمر و سرمایه گذاری چیست و چگونه باید آن را شناسایی و انتخاب کرد. این روزها شیوع ویروسی به نام کرونا یا همان کوید-۱۹، بسیاری از کشورهای جهان و متاسفانه کشور ما را تحت تاثیر خود قرار داده است. یکی از پوشش های بیمه ای اضافه در بیمه های عمر، پوشش امراض خاص مانند کرونا است. تصمیم گیری در خصوص ارزیابی شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه عمر یک مساله تصمیم گیری چندمعیاره است که نیازمند در نظر گرفتن تعداد زیادی عوامل کمی و کیفی می باشد. یک روش تصمیم گیری چند معیاره مناسب می تواند روابط میان معیارها را مد نظر قرار دهد. از این رو در این تحقیق از روش تصمیم گیری چندمعیاره ویکور فازی جهت کمک به افراد در انتخاب بیمه عمر استفاده خواهد شد. بدین منظور ابتدا ضمن مطالعه ادبیات موضوع، معیارهای پیشنهادی برای انتخاب شرکت برتر ارائه دهنده بیمه عمر شناسایی شدند. این معیارها با توجه به ادبیات پیشین و نظرات خبرگان نهایی شده است. سپس نظرات خبرگان در خصوص اهمیت هر یک از معیارها و همچنین توانایی های شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه عمر بر اساس این معیارها با توزیع پرسشنامه جمع آوری شده است. نهایتا شرکت های ارائه دهنده خدمات بیمه عمر با استفاده از روش تصمیم گیری ویکور فازی رتبه بندی شده اند. مطابق نتایج بدست آمده شرکت ارائه دهنده خدمات بیمه عمر C انتخاب می شود. در انتها نیز جمع بندی و پیشنهادات تحقیقات آتی آورده شده اند.

کلیدواژه ها

بیمه عمر، کرونا، ویکور، روش های تصمیم گیری چند معیاره، تصمیم گیری فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.