بررسی معیارهای سیستم سلامت عمومی با توجه به عدم قطعیت بار در حضور انرژی خورشید و پاسخگویی بار

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM04_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 237
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر میدانی

فارغ التحصیل کارشناسی رشته برق گرایش قدرت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

سیستم های انرژی خورشیدی در مقایسه با انرژی های مرسوم موجود مزیت های محیطی قابل توجهی دارد.افزایش روزافزون تقاضای محدودیت منابع سوخت های فسیلی،پایان ناپذیری و رایگان بودن منابع تجدید پذیر از طرف دیگر موجب افزایش استفاده از منابع تجدید پذیر شده است. در این پژوهش به بررسی معیارهای سیستم سلام ت عمومی با توجه به عدم قطعی ت بار در حضور انرژی خورشید و پاسخگویی بار پرداخته شد. دراین تحقیق از روش شبیه سازی مونت کارلو برای مدل سازی سلول های خورشیدی و سیستم فتوولتائیک استفاده شد و آنالیز قابلیت اطمینان سیستم با محاسبات well being انجام گرفت. نتایج نشان داد، با افزودن مناب ع تولید پراکنده خوشیدی به شبکه قابلیت اطمینان آن افزایش مییابد. هرچه ظرفیت منابع بالاتر رود، به طبع آن قابلیت اطمینان نیز بالا میرود. چرا که توانایی شبکه به پاسخ گویی بار افزایش می یابد. البته این افزایش در تمامی فصول سال یکسان نبوده و نسبت به میزان تولید انرژی الکتریکی توسط سیستم فتوولتائیک در فصول مختلف تغییر میکند. اما در مجموع مقدار آن با افزایش مواجه شده است.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی، پاسخگوئی بار، عدم قطعیت بار، سیستم فتوولتائیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.