ارزیابی کیفیت توان با استفاده از تجزیه حالت تجربی و تبدیلهیلبرت
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس منطقه ای سیرد
- کد COI اختصاصی: CIRED02_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 285
نویسندگان
بخش برقدانشگاه آزاد اسلامی واحد بمبم، ایران
مدریت برق شهرستان بمشرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمانبم، ایران
بخش مهندسی برقدانشگاه شهید باهنر کرمانکرمان، ایران
چکیده
اولین قدم برای دسته بندی و شناسایی یک اغتشاش، استخراج مشخصات آن و آنالیز این مشخصات می باشد. در این مقاله، از دو فرآیند تجزیه حالت تجربی (EMD) و تبدیل هیلبرت (HT) برای استخراج مشخصات شکل موج اختلال استفاده شده است. برای این منظور ابتدا سیگنال با استفاده از تجزیه حالت تجربی به مولفه های تک فرکانسی خود به نام تابع حالت ذاتی( IMF) تجزیه و سپس ویژگی های آن با استفاده از تبدیل هیلبرت از توابع حالت ذاتی استخراج می شود. از مزایای این روش نسبت به روش های قبلی مانند تبدیل موجک و تبدیل کا دقت بالا در استخراج مشخصات زمان فرکانسی سیگنال های غیر خطی و غیر ساکن، ممتاز بودن مشخصات استخراج شده توسط تبدیل هیلبرت و مقاوم بودن در برابر نویز می باشد، امتیاز دیگر روش پیشنهادی امکان استفاده از آن برای اغتشاشات ترکیبی و در بر گرفتن تعداد بیشتری از اغتشاشات است. از آنجا که در شرایط واقعی شکل موج ها دارای مقداری نویز می باشند، روش پیشنهادی با شکل موج هایی دارای مقادیر مختلفنسبت سیگنال به نویز (SNR) آزمایش شده اند که نتایج نشان دهنده عملکرد مناسب این روش در شرایطی شبیه به شرایط واقعی است. برای دستهبندی اختلالات نیز از ماشین بردار پشتیبانSVM) بهرهگرفته شده استکلیدواژه ها
اختلالات کیفیت توان تابع حالت ذات؛ تبدیل هیلبرت هوانگ؛ تجزیه حالت تجربی؛ ماشین بردار پشتیبانمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.