خطایابی درMEMS با استفاده از شبکه عصبی احتمالی

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس سراسری سیستم های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: ICS06_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 937
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا عسکری مقدم

دانشگاه علم و صنعت ایران

کریم محمدی

دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

سیستمهای میکروالکترومکانیکی، دارای کاربرد فراوان و روزافزونی در زمینه های تحقیقاتی، مهندسی و پزشکی هستند. کاربردهایMEMS بسیار فراتر از آن چیزی است که امروزه تحقق یافته است و با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ساخت، نمونه های پیچیده تر و با توانایی بیشتری تولید خواهد شد. همانگونه که ساخت مدارهای مجتمع باعث ایجاد تحولی عظیم در مهندسی گردید، ساخت MEMS نیز رنسانسی در علم مهندسی می باشد فرایند تولید MEMS شامل سه مرحله ساخت، بسته بندی و تست می باشد. بیشتر تحقیقاتی که تاکنون انجام شده است در مورد تکنولوژی ساخت MEMS است و کمتر به مسئله تست و قابلیت اطمینان MEMS توجه شده است. در این مقاله با استفاده از یک شبکه عصبی احتمالی وجود خطا در MEMS تشخیص داده می شود. این شبکه بطور خودکار خطاها را دسته بندی کرده و با محاسبه احتمال مربوط به هر خطا، خطا را شناسایی می کند. نتایج شبیه سازی شناسایی خطا در یک RF MEMS نیز درانتها آورده شده است.

کلیدواژه ها

شناسایی خطا MEMS شبکه های عصبی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.