مروری جامع بر یادگیری ترکیبی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ABUCONPA03_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 98
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران فتحی

دبیران شاغل در آموزش و پرورش شهرستان آبادان

ایمان جوکار

دبیران شاغل در آموزش و پرورش شهرستان آبادان

عباس محمدی

دبیران شاغل در آموزش و پرورش شهرستان آبادان

علیرضا شیخ سلیمانی

دبیران شاغل در آموزش و پرورش شهرستان آبادان

یزدالله دستاران

دبیران شاغل در آموزش و پرورش شهرستان آبادان

چکیده

یادگیری ترکیبی (که یادگیری تلفیقی نیز گفته می شود) یک روش آموزشی است که تکنولوژی و رسانه های دیجیتال را با کلاس های درس مدرس محور تلفیق کرده است و این به فراگیران انعطاف پذیری بیشتری برای شخصی سازی تجربه یادگیری شان می دهد.فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه های آموزشی را فرا گرفته است. یادگیری سرآغاز نیاز به تکامل و بهتر شدن است. بدیهی است که هر چه علم و دانش بشری تکامل و توسعه بیشتری پیدا کند، نیاز به تحول در یادگیری و سازو کارهای آن بیشتر خواهد شد. در سالهای گذشته ، آموزشهای الکترونیک از رونق و توجه شایانی برخوردار بوده است. همزمان با گسترش و توسعه فناوریهای جدید در زمینه آموزش ، سبک های جدیدی از فعالیتهای آموزشی پا به عرصه وجود نهاده اند که امروزه از آنها به عنوان «یادگیری ترکیبی» نام می برند .در سال های اخیر واژه «یادگیری الکترونیکی» در نتیجه ادغام فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه های آموزشی پدیدار شده است. پس از به کارگیری این فناوری در آموزش، برخی از دام ها شناسسایی شده است که منجر به پدیده "آموزش ترکیبی" شده است. با این حال، ترجیح این روش جدید به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است. هدف این مقاله بررسی مزایای یادگیری ترکیبی نسبت به آموزش حضوری از طریق مرور متون مرتبط است. نظرسنجی حاضر نشان داد که یادگیری ترکیبی نسبت به آموزش الکترونیکی محض مطلوب تر است و مزایای زیادی مانند ایجاد حس اجتماعی یا تعلق به یادگیرندگان ارائه می دهد. این مطالعه نتیجه می گیرد که یادگیری ترکیبی می تواند به عنوان یک رویکرد کارآمد از آموزش از راه دور از نظر تجربه یادگیری دانش آموزان، تعامل دانش آموز و دانش آموز و همچنین تعامل دانش آموز مربی در نظر گرفته شود و احتمالا به عنوان الگوی آموزشی غالب در آینده ظاهر شود.

کلیدواژه ها

یادگیری ترکیبی،آموزش آنلاین، یادگیری تلفیقی،آموزش ترکیبی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.