عارضه یابی فرایندهای پژوهشگاه فضایی ایران
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: فصلنامه پژوهشنامه مدیریت و مهندسی صنایع، دوره: 3، شماره: 8
- کد COI اختصاصی: JR_JMIER-3-8_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 187
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع - کارشناس سیستم و روش پژوهشگاه فضایی ایران
چکیده
در اغلب پروژه های عارضه یابی برنامه ریزی و کنترل مشکل است. در این پروژه ها عوامل موثر بسیار زیادی موثر بوده و شدتآن در سازمان های مختلف متفاوت میباشد و ممکن است برنامه پروژه با گذشت زمان و افزایش شناخت مجریان نسبت بهسازمان، دچار تغییر و اصلاح گردد. از این رو لازم است تا برنامه تدوین شده برای عارضه یابی از انعطاف پذیری لازم برخورداربوده تا بتوان در صورت لزوم فعالیت های جدید را به آن افزود و فعالیت هایی را که کم اثر یا غیر قابل اجرا تشخیص داده می شوندرا حذف نموده وهمین مطلب می تواند موجبات تغییر اولویت ها را ایجاد نماید. داشتن برنامه جهت اجرای این پروژه ها یکی ازضروریات میباشد. عارضه یابی بعنوان یکی از ابزارهای اولیه و مفید برای سازمانهائی است که در اندیشه تعالی و بهبود بوده وسعی دارند در این راه قدم بگذارند. از آنجاکه عارضه یابی یکی از ابزارهای ابتدایی، کاربردی و مفید برای سازمانهایی است که درتفکرشناسایی نقاط ضعف و ارتقا می باشند و سعی در قدم گذاشتن در این راه را دارند لذا ضرورت توجه به جوانب تخصصیموضوع و عدم سیاسی کاری احتمالی در ارائه عارضه های مشاهده شده از نکات مهم در اجرای پروژه می باشد. هدف اینپژوهش در آنست تا با نشان دادن فرایندهای موجود پژوهشگاه فضایی ایران، شناخت کاملتری از اجزا تشکیل دهنده پژوهشگاهارائه کرده و با شناسایی عارضه ها فرایندهای مربوط به این پژوهشگاه به ارائه و توسعه راه حل هایی جهت مرتفع نمودن آنهابپردازد. این پژوهش با توجه به مبنای علمی مطرح شده به شناخت فرایندها، تحلیل محیط و عارضه یابی و شناسایی فرصت هایبهبود پرداخته و راهکار و راهکارهایی را برای برطرف کردن این مشکلات ارائه نماید.کلیدواژه ها
عارضه یابی، فرایند، پژوهشگاه فضایی ایرانمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.