بررسی جایگاه فناوری اطلاعات در بهبود تدریس دبیران متوسطه آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: ESPCER05_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میترا نصیرپور

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز

غلامرضا داودی

کارشناسی برق- قدرت دانشگاه شهید رجایی تهران

چکیده

هدف این مقاله بررسی فناوری اطلاعات در بهبود تدریس دبیران متوسطه باشد.با ظهور تکنولوژی های نوین و فناوری های مدرن اطلاعاتی و نفوذ آن در ابعاد مختلف زندگی، استفاده از آن به عنوان ابزاری برای تسهیل یادگیری در تمام دروس اجتناب ناپذیر است. از دنیای امروز به دلیل ویژگی های بسیار خلاقانه پیشرفت روز افزون فناوری ها و نوآوری ها تحت عنوان عصر خلاقیت و نوآوری نامبرده می شود. نقش کلیدی معلم در فرایند یاددهی یادگیری لزوم آموزش و و آماده سازی معلمان جهت مواجهه با تنوعتکنولوژی های موجود روز، سنجش و شناسایی ابزار کارآمد و به کارگیری آن در امر تدریس را غیرقابل انکار می سازد. که این امرخود دارای پیچیدگی های فراوان خواهد بود.بنابراین میتوان فناوری آموزشی را به کارگیری فناوری جهت خلق و مدیریت منابع و فرایندهای فناورانه جهت بهبود عملکرد آموزش تلقی کرد. برای آماده شدن جهت تعلیم معلمان، خود باید درک عمیق گسترده ای نسبت به مضامین و مطالب کتب درسیداشته باشند ،تا بتوانند با تعمیم و شناخت محتوا و کاربرد آموزشی تکنولوژی به آنچه که به معنی آموزش به همراه تکنولوژی دستیابند.به عبارتی تعلیم همراه با تکنولوژی به این معنی است که مادامی که معلم درباره مفاهیم خاص فکر میکند باید به طور همزمان در حال تعمق در این باره باشد که چطور می تواند مفاهیم درسی را به شکل قابل فهمی برای دانش آموزانش با استفاده از ابزار تکنولوژی بیان کند در این پژوهش سعی شده است با برشمردن دستاوردهای استفاده از تکنولوژی در آموزش نقش معلمان را در جهت تحقق هرچی بهتراین مهم بررسی نماییم.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، کیفیت تدریس، معلمان، یادگیری -یاددهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.