رابطه انگیزه فعالیت بدنی بانوان شیرازی در دوران پساکرونا
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در ترویج و توسعه علوم ورزشی
- کد COI اختصاصی: ASPDS01_136
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 150
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایرا ن
چکیده
هدف پژوهش حاضر رابطه انگیزه فعالیت بدنی بانوان شیرازی در دوران پساکرونا بود. پژوهش حاضر برحسب هدف در زمرهپژوهشهای کاربردی می باشد که به صورت میدانی توسط محققین انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه بانوانشیرازی شرکت کننده در فعالیت های بدنی تشکیل داده بودند. از آنجایی که تعداد بانوان مشارکت کننده در فعالیت های بدنینامعلوم و پراکنده بود، حجم جامعه تحقیق نامحدود در نظر گرفته شد. از روش نمونه گیری در دسترس برای انتخاب نمونه هااستفاده شد و در نهایت ۸۷ پرسشنامه جمع آوری و مورد تحلیل آماری قرار گرفت. روش گردآوری داده ها به این صورت بودکه محقق، پرسشنامه را به صورت آنلاین در سایت گوگل داک طراحی و لینک آن را از طریق شبکه های مجازی در گروه هاقرارداد و بانوانی که فعالیت های بدنی داشتند، درخواست کرد، به سوالات پاسخ دهند. ابزار مورد استفاده در مطالعه حاضرپرسشنامه ۲۲ سوالی انگیزه مشارکت ورزشی چمن پیرا و همکاران ۱۳۹۸ و پرسشنامه ۵ سوالی فعالیت بدنی اعظم نظامی وهمکاران۱۳۹۹ بود که مقدار پایایی آنها به ترتیب از طریق آلفای کرونباخ ۹۲ / ۰ و ۵۴ / ۰ بدست آمده بود. برای تجزیه وتحلیل داده ها از آمار استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون) با نرم افزار اس.پی.اس.اس نسخه ۲۲ استفاده شد.نتایج نشان داد که هیچ انگیزه جسمانی، روانی، اجتماعی و مادی و تفریح و سرگرمی با فعالیت بدنی رابطه معناداری نداشت. ازاین رو پبشنهاد می شود بانوان بخصوص بانوان شیرازی با رعایت پروتکل های بهداشتی بیشتر در فعالیت های بدنی شرکتکنند.کلیدواژه ها
انگیزه، فعالیت بدنی، بانوان، پساکرونامقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.