ارزیابی وضعیت مدیریت خطر در فعالیت های ورزشی مدارس شهرستان کازرون
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در ترویج و توسعه علوم ورزشی
- کد COI اختصاصی: ASPDS01_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 235
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت راهبردی در سازمان های ورزشی، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر ارزیابی وضعیت مدیریت خطر در فعالیت های ورزشی مدارس شهرستان کازرون بود. هدف پژوهش حاضرارزیابی وضعیت خطر در فعالیت های ورزشی مدارس شهرستان کازرون است که از نظر هدف به صورت کاربردی می باشد. و ازبعد ماهیت و روش، بدلیل اینکه به دنبال رتبه بندی سطوح ارزیابی وضعیت مدیریت خطر در فعالیت های ورزشی مدارسشهرستان کازرون است، توصیفی استنباطی و از حیث زمانی از نوع تحقیقات مقطعی به شمار می آید. جامعه آماری تحقیق حاضر متشکل از ۶۱ نفر از مدیران مدارس آموزش و پرورش شهرستان کازرون بودند که از این تعداد کل جامعه آماری بهصورت نمونه کل شمار مورد ارزیابی قرار گرفته است. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه مدیریت خطر برگرفته از تحقیقحسنبیگی، نظریان مادوانی( ۱۴۰۰ ) بود که ۱۰ مولفه و ۱۷ گویه داشت و پایایی ۷۴ % به کار گرفته شد. داده ها با استفاده ازآزمون آماری شاخص اهمیت نسبی ( ۱RII ) و روش نمونه گیری کل شمار به دست آمد و جهت رتبه بندی سطوح ازپرسشنامه طیف لیکرت پنج تایی استفاده شد. بر اساس تجزیه و تحلیل اطلاعات، مولفه ی ایمنی تجهیزات و تسهیلات باشاخص اهمیت نسبی ۹۲.۴۵ درصد در رتبه اول قرار می گیرد، مولفه ی نظارت و آموزش با شاخص اهمیت نسبی ۸۹.۱۸ درصددر رتبه دوم و مولفه ی استاندارد مراقبت با شاخص اهمیت نسبی ۶۵.۵۷ درصد در رده آخر قرار گرفت. نتایج نشان داد ، ایمنبودن تجهیزات و تسهیلات و فضاهای داخلی زمین های ورزشی از مهم ترین و پراهمیت ترین شاخص ها می باشد. تجهیزات وتسهیلات ورزشی مدارس نقش بسزایی در تعیین ایمنی فعالیت های ورزشی دارد و هرگونه بی توجهی به کیفیت، طول عمر وایمنی آنها می تواند موجبات بروز خطر را فراهم سازد .کلیدواژه ها
مدیریت خطر، فعالیت های ورزشی، مدارسمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.