آنالیز حساسیت و شناسایی پارامترهای حساس به تغییرات دردیواره های میخکوبی شده
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی سازه، راه، معماری
- کد COI اختصاصی: CHALOOSCIVIL01_138
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1431
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان
چکیده
در مسائل ژئوتکنیک نامعینیها و تغییر پذیری ذاتی در پارامترهای مقاومتی خاک به شکل محسوس دیده میشود. علاوه براین سایر خطاها نظیر خطاهای اندازه گیری و تقریب در مدل باعث ایجاد خطای غیر قابل اجتناب در مسائل ژئوتکنیک می شود. در مورد پایداری شیروانیهای مسلح شده به روش میخکوبی که از جمله جدیدترین روشهای پایدارسازی میباشد نیز موارد ذکر شده وارد است. با توجه به نامعینیها و خطاهای ذکر شده، پارامترهای مقاومتی خاک و ضریب زلزله دارای تغییرات زیادی می-باشند. دیوارهای میخکوبی شده به عنوان یکی از سیستمهای جدید پایدار کننده، گسترش زیادی در نقاط مختلف جهان داشتهاند. لذا بررسی اثر نامعینیها در اینگونه دیوارهها حائز اهمیت است. در مقاله موجود، اثر نامعینی پارامترهای مقاومتی خاک شامل چسبندگی و زاویهی اصطکاک داخلی، وزن مخصوص خاک و ضریب شبه استاتیکی به صورت اعمال تغییرات در آنها و با استفاده از نرمافزارGeoslope در آنالیز پایداری یک دیوارهی میخکوبی شده در نظر گرفته شده است.سپس به منظور مقایسهی حساسیت پارامترهای مختلف بر تحلیل پایداری دیوارهی میخکوبی فرضی محدودهی تغییرات تمامی پارامترها روی نمودار به عددی بین صفر و 1 نرمالایز شده است. در نهایت نتیجه گیری میشود که تغییرات جزیی در زاویه اصطکاک داخلی و چسبندگی خاک لایهی دوم به همراه ضریب شبه استاتیکی تاثیر بسزایی در ضریب اطمینان دارد. از اینرو در انتخاب پارامترهای مقاومتی استخراج شده از گزارش ژئوتکنیکی برای لایهی خاک دوم باید حد پایین از محدودهی مقادیر بکار برده شودکلیدواژه ها
پایداری شیروانی، دیوار میخکوبی، آنالیز حساسیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.