بررسی طراحی سازه های عمرانی با عملکرد مطلوب اقتصادی در مدیریت شهری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: MMICONF06_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 566
نویسندگان
کارشناس ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
چکیده
امروزه با توجه به افزایش ساخت و ساز در کشور به ویژه در کلان شهرها و مشکلات ایحاد شده در هنگام اجرای پروژه های عمرانی، لزوم هماهنگی بین مهندس معمار در هنگام طراحی، مهندس سازه در زمان طراحی سازه و مهندس تاسیسات در زمان طراحی فازهای تاسیساتی و همکاری و مشارکت این مهندسین با یکدیگر در فازهای مختلف بیش از پیش احساس می شود. طراحی سازه ساختمانی به سه بخش تقسیم می شود: بخش سازه عمرانی، معماری و تاسیسات این سه بخش را تشکیل می دهند. بخش عمرانی و معماری در واقع تکمیل کننده یکدیگر می باشند. سازه ساختمان به ۴ قسمت تقسیم می شود که عبارت است از سازه ساختمان فولادی، بتنی، چوبی و بنایی. اینکه برای طراحی سازه ساختمانی از چه مصالحی استفاده می شود بستگی به نوع آب و هوای آن منطقه دارد. برای طراحی و پیاده سازی سازه ساختمان بتنی می توان از انواع بتن استفاده نمود که بر حسب نوع شرایط و نوع کاربرد متفاوت می باشد. برآورد هزینه های طراحی سازه بتنی با فلزی به عناصر مختلفی بستگی دارد و نمی توان گفت که حتما طراحی سازه بتنی بیشتر از فلزی است و بالعکس. تخمین هزینه های سازه های بتنی به عواملی چون نوع مصالح ساختمانی، طرح سازه مورد نظر، مدت زمان اجرای اسکلت بندی ساختمان، مقدار فولادی که در طراحی سازه بتنی به کار می رود، پیاده سازی سازه های بتنی بر اساس آیین نامه های اجرایی، حجم میلگردهای به کار رفته و ... بستگی دارد. اتصالات به کار رفته در این نوع سازه ها ازنوع جوشی، پیچی یا پیچ می باشد و بقیه به نوع اتصالات قطعات طرح شده و کنترل های مربوطه بر روی آنها انجام می شود. در حال حاضر فولاد از مهمترین مصالح برای ساخت ساختمان، پل و سایر سازه های ثابت است.کلیدواژه ها
سازه های عمرانی، عملکرد مطلوب اقتصادی، مدیریت شهریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.