بررسی ریشه های پایداری درمعماری مسکونی بومی منطقه جلگه ای گیلان نمونه موردی بنای شیکیلی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی سازه، راه، معماری
  • کد COI اختصاصی: CHALOOSCIVIL01_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 832
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اردشیر شریفیان

دانشجویان کارشناسی ارشد معماری

مهدی اصلانی

چکیده

با ظهور نهضت مدرن و ماشینی شدن زندگی انسان دست به استفاده بیش از حد از منابع فسیلی به ویژه نفت زد زمین دچار بحران آلودگی محیط زیست و دولت ها دچار بحران کمبود انرژی شدند. انسان ها دوباره به فکر چاره افتادند و این بار موضوع پایداری و ساختمان پایدار و استفاده از انرژی های تجدید شونده مطرح شد این موضوع درکشور ایران نیز مورد توجه قرارگرفت ایران تمدنی استکه از دیرباز تاکنون مردمان آن از ویژگیهای بومی و فرهنگی خود به خوبی توانسته اند برای خلق فضاهای مورد نیازشان استفاده کنند نه تنها شرایط سخت اقلیمی آنها را از معماری متعالی بازنداشته است بلکه خود عاملی تاثیر گذار درخلق بناهایشان بوده که مردمان دیگر تمدن ها را به حیرت واداشته است منطقه گیلان با آب و هوای معتدل و مرطوب با بارندگی های سالیانه خود به عنوان یکی از تنوع های اقلیمی ایران خالق نوعی از معماری بوده که حداکثر استفاده از محیط پیرامونی خود راداشته و با آن همگام بوده است.

کلیدواژه ها

پایداری ـ معماری مسکونی ـ معماری بومی گیلان ـ جلگه گیلان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.