جرایم ارتکابی دانش آموزان در شبکه شاد دانش آموزان

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM03_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 117
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی فریور

دانشجو ی کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی، دانشکده علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه، مراغه، ایران

بابک پورقهرمان

دانشیار گروه حقوق جزا و جرم شناسی، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی مراغه، ایران

چکیده

امروزه با افزایش به کارگیری شبکه شاد دانش آموزان، از آن برای گونه های مختلفی از جرائم ازجمله، ربایش داده های شخصی،دستبرد پول از حساب های بانکی کاربران، گسترش پرونو گرافی و غیره؛ بهره وری می شود. کم وبیش هر دانش آموزی که از شبکهشاد دانش آموزان برای سودها شخصی خود بهره وری می کند. می تواند قربانی جرائم شبکه شاد دانش آموزان هست. کلاه برداری هایشبکه جعلی شاد دانش آموزان بسیار فریبنده بوده و انگیزه می شوند تا ما نتوانیم جلوی خود را گرفته و با کلیک کردن روی پیوندهایمشکوک. به یکی از قربانیان جرائم شبکه شاد دانش آموزان تبدیل می شویم. فناوری داده ها و د گر گونی شبکه شاد دانش آموزان ورایانه ای در چند سال گذشته دگرگونی گسترده و پرشتاب در سویه های گوناگون زند گی پدید آورده است. بهره وری از این پیشآمد برای شکوفایی توانابی های تبار دانش آموزان نیاز بی درنگ به پایداری ملی و ساماندهی برنامه جامعه دارد به منظور بهره وری ازاین پیش آمد تاریخی نیاز است برای دانش آموزان کشور این توانایی فراهم شود که در دوران تحصیل با این فناوری آشنا شونددرست مانند زبان مادری یاد می گیرند و با چهار کنش بنیادی آشنا می شوند باید با زبان سده ۲۱ که فناوری اطلاعات و شبکه شاددانش آموزان است آشنا شوند تا بتوانند از راه کتابخانه های رقمی به همه گرد آور فرهنگ و دانش ها بشری دربردارنده همه دانش هاو هنرها در هر بخش از جهان دست یابند و به پشتیبانی گرد آورهای چندرسانه ای و واقعیت های مجازی راه های نوین اراثه اندیشه هاو آرمان ها را فراگیرند و به شناخت دیگر فرهنگ ها کنش کنند. هدف ما در این پژوهش بررسی جرایم ارتکابی دانش آموزان درشبکه شاد دانش آموزان می باشد.کلبدهواژه: جرم سایبری» شبکه شاد دانش آموزان » پیشگیری وضعی» پیشگیری اجتماعی

کلیدواژه ها

جرم سایبری، شبکه شاد دانش آموزان، پیشگیری وضعی، پیشگیری اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.