بررسی مقایسه ای روشهای مختلف ارزیابی چشمی سریع درتعیین آسیب پذیری لرزه ای ساختمان ها

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش منطقه ای عمران و بحران آب و انرژی
  • کد COI اختصاصی: MESHKINCIVIL01_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1798
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید قلمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشکین شهر

جابر نوروزی

استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشکین شهر

چکیده

قرارگیری کشور ایران درزمره مناطق با خطرلرزه خیزی بالا و روند تکرار زیاد باعث میگردد تا کرارا کشوردرگیر در بحثهای خسارت جانی و مالی و روانی ناشی از زلزله گردد بصورتی که خود به عنوان بحثی تاثیرگذار درمباحث امنیت ملی مطرح گردد لذا با این دیدگاه دولت همواره دربرنامه ریزی های خود مباحث مقاوم سازی ساختمان های موجود در مقابل زلزله را با هدف کاهش خسارت ناشی از زلزله دردستورکار خویش داشته است دراین راستا مراجع مربوط آیین نامه ها و دستورالعملهای مختلفی را جهت ارزیابی لرزه پذیری ساختمان ها درمقابل توسط مراجع ذیربط با نگرشی برآیین نامه ها و روشهای موجود درسطح دنیا تهیه و منتشر نموده اند ازجمله این نشریه ها میتوان به نشریه 364معاونت برنامه ریزی و راهبردی رئیس جمهوراشاره نمود که شامل دو حالت ارزیابی سریع چشمی و کیفی می باشد دراین مقاله سعی شده نقاط ضعف و قوت استفاده از این آیین نامه نسبت به ایین نامه های مطرح درسطح جهان بررسی و ارزیابی مقایسه ای گردد.

کلیدواژه ها

زلزله ـساختمان ـ ارزیابی سریع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.