بررسی و پاسخ به شبهات مبهم بودن قرآن با محوریت کتاب نقد قرآن

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی، علوم اسلامی، فقه و حقوق در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: RICCONF07_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 931
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سکینه آخوند

استادیار دانشگاه علوم و معارف قرآن؛ مدرس جامعه الزهرا

هاجر جوادی

کارشناس ارشد علوم قرآن

چکیده

قرآن کریم کتاب وحیانی و آسمانی است که برای هدایت مردم بر پیامبر اکرم نازل شده است.مراجعه به قرآن نیک روشن میسازد که آموزه های این کتاب برای همه فهم پذیر است.. اما معاندان بااستناد به آیات قرآن کریم، شبهاتی را مطرح کرده اند تا مبهم بودن قرآن را اثبات کنند. طرح این شبهه ها، سبب تضعیف باورهای ایمانی و اعتقادی برخی از افراد جامعه شده است. بنابراین مقاله حاضر باروش توصیفی تحلیلی و به منظور رفع شبهات و دفاع از ساحت مقدس قرآن کریم، پاسخ به این شبهات را مد نظر قرار داده است. یافته های پژوهش در این زمینه نشان میهد که قرآن با وجود اینکهدر طول بیست و سه سال در مناسبتهای مختلف نازل شده است هیچ گونه تضاد و تناقضی میانآیات و مطالب آن وجود ندارد و این خود از نشانه های بارز حقانیت قرآن و الهی بودن آن است.

کلیدواژه ها

وحی، قرآن ،شبهه، مبهم، معاندان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.