بررسی کاربرد فناوری های نظارتی مالی رگ تک در مجموعه خدمات مالی الکترونیکی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت اقتصاد و حسابداری صنعت محور
  • کد COI اختصاصی: ICAMAO07_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه پورمقدم اصفهانی

کارشناس ارشد مدیریت آموزش، سازمان بازنشستگی شهرداری تهران، ایران

چکیده

فناوری های نظارتی حوزه جدید از صنعت نوپای فین تک در ایران و جهان است که به تازگی به عرصه مدیریت مالیو امور بانکی ورود پیدا کرده است و کوشیده با ترکیب فناوری و مجموعه قوانین نظارتی بر تراکنش ها و رفتار مشتریان و مدیران موسسات مالی و بانکی نظارت دقیقی داشته باشد تا روند تراکنش ها را به دقت بررسی کرده و از میان آن قوانین جدیدی را استخراج کند.دراین میان اعتبارسنجی مشتریان ، امتیازسنجی تسهبلات به مشتریان براساس بررسی روند حساب های آنان از طریق داده کاوی و دیگر موضوعات باعث شده این فناوری ها در جلوگیری از جرائم اقتصادی و حتی پولشویی به دقت عمل کرده و این روندهای فسادزا را کاهش دهند بطوریکه باعث تقویت برند اقتصادی و ایجاد اطمینان برای مشتریان شده از سوی دیگر چون ماشین نظارتی پس از یادگیری قواعدکنترلی به روند خوش حسابی یا بدحسابی مشتریان مالی بانکها و موسسات مالی برپایه مقررات مالی نظارت می کند. این نشان اعتماد بوجود آمده تا از ایجاد تبعیض بین مشتریان در سطوح مختلف جلوگیری بعمل می آیدو به نوعی عدالت فراگیر برای کسب تسهیلات و سایر اعتبارات مبتنی بر هوشمندی فراهم شود. این تحقیق با هدف شناخت رگ تک در مجموعه فناوری های فینتک صورت پذیرفت تا نشان دهد در مجموعه هشت گانه خدمات مالی الکترونیکی ، فناوری های نظارتی نقشی مهم و زیربنایی برای سایر مجموعه ها و موسسات مالی ایفاء می کنند و تکیه گاهی مطمئن بر پایه گزارش گیری و گزارش دهی مبتنی بر داده کاوی ویژه مدیران بمنظور هرگونه تصمیم گیری برای اعطاء تسهیلات ،ضمانت نامه ها یا مجوزات مالی متناسب با مشتریان خوش حساب بشمار می رود.

کلیدواژه ها

فناوری های نظارتی، فینتک،پشتیبانی از تصمیم گیری، خوشه بندی فناوری ها، جرائم اقتصادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.