نقش حرکت های اصلاحی در درمان مشکلات و آسیب های جمسانی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICIRES12_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 267
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد
چکیده
گاهی اوقات در اثر عادت های نادرست اندام فرد دچار آسیب های جسمانی و ظاهری می شود که در درازمدت می توان باعث مشکلات جدی شود. به عنوان مثال: نشستن ها، خوابیدن ها، ایستادن ها و خیلی از رفتارهای دیگر که در صورت بی توجهی می تواند باعث ایجاد مشکلات جدی شوند. به همین منظور با استفاده از حرکات اصلاحی و انجام صحیح هر رفتار می توانیم در درمان و پیشگیری از این مشکلات گام برداریم. روش تحقیق مقاله حاضر از نوع کتابخانه ای است که با بررسی منابع درباره نقش حرکت های اصلاحی در درمان آسیب های جسمانی انجام شده است. در نهایت پس از بررسی های صورت گرفته نتیجه گرفتیم که حرکات اصلاح ی را با حرکات فیزیوتراپی و با فعالیت های جسمی که برای ورزش معلولین و یا بیماران روانی انجام می گیرد یکی می دانند. بطور کلی استفاده از حرکات اصلاح ی وقتی انجام می گیرد که افراد از لحاظ جسمی و روانی کاملا سالم هستند ولی درای انواع ضعف های جسمانی هستند.کلیدواژه ها
حرکت اصلاحی، درمان، آسیب های جسمانیمقالات مرتبط جدید
- آلاینده های نوپدید یا میکروپالستیک ها و عوارض آنها بر سلامت انسان
- Transformation in the Food Industry: The Role of Microbial Technologies in Improving Food Quality and Safety
- مروری بر ارزیابی چرخه حیات فرآیند تولید بیوروانکار از پسماند روغن خوراکی
- Measuring the pollution of underground water in Birjand plain using GIS system (research parameter: TDS in underground water)
- Accurate hourly forecasting of photovoltaic energy production using artificial intelligence algorithms: An approach based on the use of high-certainty inputs
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.