بررسی معماری شهر های هوشمند: فناوری ها، حوزه های کاربردی و چالش های آینده شهری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: EBUCONF14_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 379
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر بهزاد برومند جزی

۱- کارشناسی ارشد معماری

چکیده

معرفی فناوری های اطلاعات و ارتباطات در دهه های گذشته، روندی را برای ارائه هوشمند سازی اشیاء روزانه باهدف راحت سازی زندگی انسان ایجاد کرده است. پارادایم شهرهای هوشمند به عنوان پاسخی باهدف ایجاد شهر های آینده پدید می آیند، جایی که رفاه و حقوق شهروندان آن ها تضمین می شود، صنعت و برنامه ریزی شهری از دیدگاه زیست محیطی و پایدار ارزیابی می شود. شهرهای هوشمند همچنان در اجرای خود با چالش هایی مواجه هستند، اما به تدریج پروژه های تحقیقاتی بیشتری از شهرهای هوشمند تامین مالی و اجرا می شوند. علاوه بر این، شهرها از سراسر جهان در حال پیاده سازی ویژگی های شهر هوشمند برای بهبود خدمات یا کیفیت زندگی شهروندان خود هستند. از طریق این پژوهش، تعاریف مختلفی از شهرهای هوشمند را مرور می کنیم، فن آوری ها و روش های مورداستفاده امروزه را مرور می کنیم، حوزه های مختلف برنامه هایی را که در آن این فناوری ها و روش ها به کار می روند، خلاصه می کنیم (به عنوان مثال. بهداشت و آموزش)، شهرهایی را نشان می دهیم که پارادایم شهر هوشمند را در عملکرد روزانه خود ادغام کرده اند و درنهایت، در مورد فرصت های آینده شهرهای هوشمند و مسائلی که باید برای حرکت به سمت شهرهای آینده با آن ها مقابله کرد، بحث می کنیم.

کلیدواژه ها

شهر هوشمند، هوشمند سازی، شهر الکترونیک، شهروند هوشمند، ساختمان های هوشمند

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.