بررسی ارزشمندی شرکت ها در عصر هوش مصنوعی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NASMEA15_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 161
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر سیدعلیخانی

بخش مدیریت، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی دانشگاه شیراز

چکیده

انقلاب دیجیتال قبلا تاثیر عمیقی بر نحوه تفکر ما در مورد بسیاری از جنبه های دنیای تجاری داشته است. این مقاله بر جنبه ای از انقلاب دیجیتالی که به طور فزاینده ای مهم است، یعنی ظهور فناوری های هوش مصنوعی (AI)، تمرکز می کند و چگونگی تغییر ماهیت خود شرکت را از نظر استراتژی (انتخاب های دشوار درباره مکان و نحوه رقابت شرکت) و مدیریت (انتخاب هایی درباره نحوه انجام کار)، در نظر می گیرد. استدلال اصلی در این مقاله این است که هوش مصنوعی شرکت ها را به سمت انتخاب های محدودتری سوق می دهد (اینکه در کجا و چگونه رقابت کنند و چگونه کار را انجام دهند)، نسبت به آنچه مدیران آن ها به راحتی انتخاب می کنند. این انتخاب های محدود کاملا بد نیستند، زیرا باعث بهبود تدریجی کارایی می شوند، اما اگر هدف استراتژی ایجاد مزیت رقابتی باشد، و اگر هدف مدیریت این باشد که کارکنان را قادر سازد تا بهترین کار خود را انجام دهند، مشکلاتی در پیش خواهد بود. همچنین در این مقاله، ایده هایی در مورد روش های متمایز شرکت ها برای ایجاد ارزش و در نتیجه غلبه بر محدودیت های هوش مصنوعی پیشنهاد خواهد شد.

کلیدواژه ها

ماهیت شرکت، هوش مصنوعی و پلتفرم ها، هوش مصنوعی و خلق ارزش، انقلاب دیجیتال، تصمیم گیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.