بررسی اثر اندرکنش خاک و سازه با در نظر گرفتن تغییرات پارامترهای خاک

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله
  • کد COI اختصاصی: CAUICNF07_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 491
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین نیکوکار توانا

کارشناسی ارشد رشته عمران- ژئوتکنیک

چکیده

روشهای مبتنی بر مش مانند روش اجزای محدود ۱FEM متداول ترین تکنیکهای مورد استفاده برای تحلیل مشکلات اندرکنش خاک-سازه در مهندسی ژئوتکنیک هستند. با این وجود، FEM استاندارد قادر به شبیه سازی تغییر شکلها و تماس های بزرگ نیست، که مانع شبیه سازی واقعی رفتارهای چرخشی، لغزشی، بیرون کشیدن و واژگونی میشود. زمین لغزش ها مخاطرات طبیعی هستند که در آن توده بزرگی از زباله، گل یا سنگ با سرعتهای متفاوتی به سمت شیب پایین حرکت میکنند. زمین لرزه های خفیف اخیر ناشی از استخراج گاز با آسیبهای سبک و سازه های بنایی سنتی در مناطق مرتبط است. که این امر ارتباط مستقیمی با زیانهای اقتصادی و ناآرامی های اجتماعی دارد. برای ارزیابی دقیق این آسیب، مدلهای اجزای محدود دقیق ضروری هستند و باید شامل حرکت واقعی خاک، انتشار موج، و مرزهای اندرکنش خاک-سازه باشند. علاوه بر این، تغییر شکل کوچک خاک، از جمله مولفه های مختلف و انتقالی حرکت زمین لرزه ای، نشان داده است که بر آسیب های اخیر تاثیرگذار بوده است. در این مقاله اثر اندرکنش خاک و سازه با در نظر گرفتن تغییرات پارامترهای خاک بررسی میشوند.

کلیدواژه ها

خاک، سازه، اندرکنش، اندرکنش خاک-سازه، پارامترهای خاک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.