مطالعه و بررسی پیوستگی متقابل مدیریت کیفیت فراگیر و مدیریت استراتژیک بعنوان رویکردهای مدیریت کیفیت فراگیر در خدمت ارتقاء کیفیت سازمان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
  • کد COI اختصاصی: DSCONF08_140
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 163
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد کریمی سعیدآبادی

دانشگاه شهیدچمران اهواز

چکیده

در اغلب فعالیتها و عملکردهای فردی و سازمانی ، کیفیت در راس مسائل است . به عبارتی ، ضرورت توجه سیستمی و راهبردی به مقوله کیفیت امری اجتناب ناپذیر است . ازاینرو میتوان دریافت ، به کارگیری مدیریت کیفیت و مدیریت استراتژیک ( به شکل عام و تفکر استراتژیک به شکل خاص ) در سازمانها مستلزم توجه همه جانبه به کلیه دروندادها ، فرآیندها ، بروندادها و پیامدهای سازمان میباشد . امروزه ، یکی از عواملی که سازمان ها را بیش از پیش مشتاق فرصتهای جدید میکند ، کیفیت و پویایی در کسب و کار است . تلاش در جهت دستیابی به کیفیت در کسب و کار رمز موفقیت سازمانهای پیشرو در سطح جهان می باشد و بی شک چشم پوشی از چنین متغیری در هر سازمانی منجر به سخت شدن رقابت در سطح ملی و بین المللی شود و بالا بردن کیفیت و پویایی در کسب و کار در محیط پیچیده و غیرقابل پیش بینی امروزه جز با بهره گیری از تفکر استراتژیک ( بینش و درک شرایط موجود و بهره برداری از فرصت ها ) و به کمک مدیریت کیفیت جامع ( ساختار نظام یافته متکی بر بهبود مستمر کلیه فعالیت های درونی ) دشوار به نظر میرسد. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر تفکر استراتژیک بر مدیریت کیفیت جامع و اثر آن بر تاثیر کیفیت و پویایی کسب وکار صورت گرفته است. فرضیه ها و الگوی مفهومی پژوهش بر اساس مبانی نظری پژوهش ارائه است. روش پژوهش از نوع توصیفی- غیر آزمایشی و از نظر هدف توسعه ی و کاربردی است .

کلیدواژه ها

پیوستگی متقابل ، مدیریت کیفیت ، مدیریت استراتژیک ، کیفیت سازمان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.