بررسی تاثیر اینولین بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های کیفی پنیر سفید فراپالایش سینبیوتیک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI20_566
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 986
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی قائمی

دانشجوی کارشناسی ارشد

جواد حصاری

رضوان پوراحمد

چکیده

دراین پژوهش قابلیت تولید پنیر سفید ایرانی فراپالایش سینبیوتیک حاوی سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس و اینولین در دو سطح 2و4 درصد به عنوان پریبیوتیک بررسی گردید پنیرهای تولیدی دردمای 6 درجه سانتیگراد به مدت 60 روز نگهداری شد و ویژگیهای میکروبی و شیمیایی شامل ماده خشک PH اسیدیته نمک چرب یو پروتئین بررسی شد در طول دوره نگهداری و ویژگیهای بافتی وحسی نمونه های پنیر نیز به ترتیب با دستگاه آنلیز بافت و تست پانل ارزیابی گردید دردتمامی نمونه ها تعداد باکتریهای زنده تا روز 45 نگهداری بیش از مقدار توصیه شده لازم برای ایجاد اثرات مفید در سلامتی انسان به عنوان فراورده پروبیوتیک بود همچنین تمامی نمونه ها در طول رسیدن PH کاهش و درصد اسیدیته و نمک افزایش نشان داد اما درصدچربی و ماده خشک تغییراتی معنی داری P< 0/05 نداشتند.

کلیدواژه ها

پنیرسفید فراپالایشی - پروبیوتیک - اینولین - سینبیوتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.