سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کد COI مقاله: NCFOODI20_560
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 743
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طبقه بندی ارقام برنج با استفاده از ماشین بردار پشتیبان بر پایه ویژگی های بهینه شکل برنج
چکیده مقاله:
دراین مقاله شش رقم برنج با استفاده از ماشین بردار پشتیبان برپایه ویژگیهای شکل برنج طبقه بندی شده اند الگوریتم پیشنهادی شامل مراحل تحصیل تصوییر قطعه بندی استخراج ویژگیهای شکلی انتخاب ویژگیها و طبقه بندی می باشدهفدهویژگی شکل از هر دانه برنج استخراج گردید ممکن است بعضی از ویژگیهایاستخراجی نقشی در بالا بردن دفت طبقه بندی نداشته باشد بنابراین با استفاد هاز الگوریتم انتخاب جلورونده ویژگیهای برتر پیدا شدند. درنهایت با استفاده از ماشین برداری پشتیبان طبقه بندی انجام شده است نتایج نشان داد وقتی که از پنج ویژگی استفاده می شود ماشین بردار پشتیبان بیشترین کارایی را دارد طبقه بندی برای این شش رقم برنج با استفاده از ماشین بردار پشتیبان و پنج ویژگی بهینه به دقت 95.57 درصد رسید.
کلیدواژه ها:
طبقه بندی برنج - ماشین بردار پشتیبان - شکل برنج - انتخاب ویژگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFOODI20_560 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/149032/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی راد، سیدجلال الدین و اخلاقیان طاب، فردین و ملازاده، کاوه،1390،طبقه بندی ارقام برنج با استفاده از ماشین بردار پشتیبان بر پایه ویژگی های بهینه شکل برنج،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی،تهران،https://civilica.com/doc/149032
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، موسوی راد، سیدجلال الدین؛ فردین اخلاقیان طاب و کاوه ملازاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، موسوی راد؛ اخلاقیان طاب و ملازاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر پروتئاز استخراجی از گندم سن زده بر طول پپتید حاصل از هیدرولیز و ویژگی کف کنندگی پروتئین آرد گندم سالم
- بررسی خواص ضد باکتریایی پپتیدهای زیست فعال در خمیرترش
- راهکارهای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه: با نگاهی ویژه بر صنایع غذایی
- بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی
- بررسی بافت نان حجیم غنی شده با آرد ارزن دم روباهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.