بررسی سیستم های مدیریت هویت مبتنی بر پایگاه دانش و بلاک چین
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: MEBREA04_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 417
نویسندگان
گروه مهندسی کامپیوتر, واحد مشهد ,دانشگاه آزاد اسلامی , مشهد,ایران
گروه مهندسی کامپیوتر, واحد مشهد ,دانشگاه آزاد اسلامی , مشهد,ایران
گروه مهندسی کامپیوتر, واحد مشهد ,دانشگاه آزاد اسلامی , مشهد,ایران
چکیده
راه حل های مدیریت هویت عموما برای تسهیل مدیریت هویت های دیجیتال و عملیاتی مانند احراز هویت طراحی شده و به طور گسترده در برنامه های کاربردی دنیای واقعی استفاده می گردند. در سالهای اخیر، تلاشهایی برای معرفی راهحلهای مدیریت هویت مبتنی بر بلاک چین صورت گرفته که به کاربر اجازه میدهد کنترل هویت خود (یعنی هویت خودمختار) را در دست بگیرد. در این مقاله، یک بررسی عمیق از مقالات مدیریت هویت مبتنی بر بلاک چین و مدیریت پایگاه دانش منتشر شده بین ماه می ۲۰۱۷ تا ژانویه ۲۰۲۰ ارائه خواهیم نمود. از جمله نتایج مهم این پژوهش ذکر این مورد می باشد که سیستم هایI DM مبتنی بر بلاک چین بر تعدادی از محدودیت های ذاتی سیستم های IDMمعمولی غلبه می کنند. چنین سیستم های مبتنی بر بلاک چین را می توان به عنوان یک انقلاب هویت توصیف کرد.بلاک چین بر روی مفهوم "دفترکل/پایگاه داده توزیع شده" کارمیکند. تراکنشها ثبت میشوند و به صورت زمانی برای همه طرف های شرکت کننده تکرار میشوند. بلاک چین ثابت شده است که تغییرناپذیراست و از طریق یک جفت کلید خصوصی و عمومی، مسئولیت پذیری، یکپارچگی و محرمانه بودن بسیار زیادی را ارائه میدهد.کلیدواژه ها
سیستم مدیریت، پایگاه دانش، بلاک چینمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.