بررسی دینی شبکه های اجتماعی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، علوم اجتماعی،علوم تربیتی و آموزشی
- کد COI اختصاصی: ICPSE07_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 363
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیس ایزدپناه یاسوج
استاد دانشگاه فرهنگیان پردیس ایزدپناه یاسوج
چکیده
به مجموعه ای از افراد که به صورت گروهی با یکدیگر ارتباط داشته و مواردی مانند اطلاعات ، نیازمندیها، فعالیتها و افکار خود را به اشتراک می گذارند، شبکه های اجتماعی میگویند. شبکه های اجتماعی نقش پر رنگی در دنیای امروز دارند و نمی توان آنها را نادیده گرفت. این شبکه ها شرایط جدیدی را در زندگی انسان به وجود آورده اند، به گونهای که بر ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی افراد تاثیر میگذارند و از آن جایی که دین در همه ی ابعاد زندگی افراد جاری می شود، لازم است قواعد رفتاری و اخلاقی فعالیت در شبکه های اجتماعی از منظری دینی بازتولید شود.هدف از این پژوهش بررسی دینی شبکه های اجتماعی میباشد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی کاربری میباشد. از نظر روش توصیفی از نوع اسنادی میباشد. جامعه پژوهش کلیه منابعی است که در زمینه اهداف دینی شبکه های اجتماعی میباشد. از روش نمونه گیری در دسترس استفاده شده است به این صورت که منابعی که در دسترس پژوهشگر بوده به عنوان نمونه در نظر گرفته شده است. روش جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای و با مرور منابع فارسی و انگلیسی میباشد. روش به این صورت میباشد که ابتدا منابع و مقالات مرور و بررسی شده و سپس با روش کیفی و توصیفی به جمعبندی و ارائه مطالب مرتبط با هدف پژوهش پرداخته شده است. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که بررسی آسیبهای شبکه های اجتماعی با نگاهی به معارف اسلام از سه منظر: رعایت حریم خصوصی، رعایت هنجارهای اخلاقی در فضای مجازی و لزوم رعایت عفت فردی و اجتماعی بیان گردیه است.کلیدواژه ها
شبکه های اجتماعی، دین، اینترنت، تلفن همراه، زندگی اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.