جداسازی و شناسایی باکتری های لاکتیک اسید با توان تولید ترکیبات ضد قارچی از منابع طبیعی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI20_442
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1247
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدهادی اسکندری

استادیار دانشگاه شیراز

درنوش جعفری

دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز

ساناز روشن زاده

شهرام شکرفروش

هیئت علمی دانشگاه شیراز

چکیده

کپک ها ومخمرها از جمله عوامل مهم فسادزادرزمان نگهداری مواد غذایی می باشند درصنعت به منظور جلوگیری ا رشد کپک ها و تولید مایکوتوکسین ها از ترکیبات ضدقارچ شیمیایی استفاده می شود اما با توجه به افزایش مقاومت آنها به آنتی بیوتیک سوربیک اسید و بنزوئیک اسیدها استفاده از Biopreservative ها موردتوجه بسیاری از محققین قرارگرفته است هدف ازاین تحقیق جداسازی و شناسایی باکتریهای لاکتیک اسید با توان تولید موادضدقارچی از منابع طبیعی و محصولات لبنی سنتی است که بتوان از آنها یا از ترکیبات ضدقارچی آنها به عنوان نگهدارنده های طبیعی ضدقارچی درپنیرهای سفید ایرانی استفاده کرد نتایج نشاندادند که بعض از باکتری های لاکتیک اسید دارای خاصیت ضدقارچی هستند و اثر آنها برروی قارچهای مختلف متفاوت است.

کلیدواژه ها

قارچهای فسادزا باکتری های لاکتیک اسید - مواد نگهدارنده طبیعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.