کلون کردن ژن پروکیموزین نوترکیب در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: NCFOODI20_423
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1376
نویسندگان
دانشجوی دکتری
چکیده
بخش بزرگی از شیر تولیدی در جهان به محصولات و فرآورده های لبنی تبدیل می شود و در این میان پنیر یکی از پرطرفدارترین محصولات لبنی در سراسر جهان می باشد. در مرحله تولید پنیر ابتدا باکتری های استارتر به شیر افزوده می شود و پس از مدت کوتاهی که در اثر فعالیت آن ها pH شیر کاهش پیدا کرد آنزیم رنین به آن افزوده می شود.در سالهای اخیر از یک طرف به دلیل افزایش حجم تولید شیر در جهان و از طرف دیگر به خاطر کاهش منابع طبیعی آنزیم رنین، تولید پنیر با استفاده از این آنزیم کاهش چشمگیری داشته است و صنایع شیر جهت تولید پنیر به ناچار به استفاده از آنزیمهای قارچی روی آورده است. در این پژوهش تلاش بر این بوده است که ژن تولید کننده پروکیموزین حیوانی در باکتری لاکتوکوکس لاکتیس کلون شود . با این کار علاوه بر این که نیازی به افزودن آنزیم وجود ندارد, آنزیم پروکیموزین جایگزین آنزیم های قارچی کم کیفیت خواهد شدکلیدواژه ها
پروکیموزین, پنیر, لاکتوکوکوس لاکتیس, E. Coliمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.