بررسی تاثیر عوامل درون سازمانی بر جذب سپرده های بانکی در بانک سپه استان مازندران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: ISCBM02_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 307
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم راهدار

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد قائم شهر، قائم شهر، ایران

چکیده

یکی از مهمترین بانکهای تجاری کشور، بانک سپه است که نقش اساسی در جذب سپرده ها داشته و دارد و تعداد شعب و تنوع خدمات در سطح کشور توانسته در سالهای گذشته در جذب رضایت مشتریان گامهای اساسی بردارد و در این بین به عواملی در درون و بیرون سازمان خود در غالب عوامل درون سازمانی و عوامل برون سازمانی توجه نمایند. عوامل درون سازمانی شامل تسهیلات اعطایی(نرخ سود، زمان طولانی تر پرداخت و مبلغ تسهیلات و تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات)، تعداد کارکنان(از نظر کمی و کیفی) و ارائه خدمات الکترونیکی(کیفیت، امنیت، سرعت) و امکانات فیزیکی شعب (شکل ظاهری، نمای داخلی، تعداد شعب، ساعات کار و مناسب بودن محل بانک) در کنترل سازمان بوده و سازمان برای آن میتواند طرح و برنامه داشته باشد. این تحقیق در ۶۵ شعبه بانک سپه استان مازندران و مبتنی بر اطلاعات سه سال مالی منتهی به ۱۳۹۹ و بر اساس مشاهده اسناد و اطلاعات عینی صورت گرفته که از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش توصیفی از نوع پیمایشی میباشد و از آن جهت که روابط علی و معلولی بین متغیرها را مورد بررسی قرار میدهد،علی است.با استفاده ازضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون به بررسی اکتشافی متغیرها و آزمون فرضیه های تحقیق پرداخته شد.نتایج نشان میدهد که عوامل درون سازمانی بر جذب سپرده ها تاثیر دارد که از بین عوامل چهارگانه درنظر گرفته شده بیشترین تاثیر را به ترتیب تسهیلات اعطایی، امکانات فیزیکی، خدمات الکترونیکی و تعداد کارکنان را در جذب سپرده ها دارد.

کلیدواژه ها

تجهیز منابع بانکی، جذب سپرده بانکی، عوامل درون سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.