بررسی ارتباط بین دوره تصدی مدیریت و سوگیری پیشبینی سود باکیفیت گزارشگری مالی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ISCBM02_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 334
نویسندگان
کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اردکان یزد
کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اردکان یزد
چکیده
هدف پژوهش حاضر، بررسی ارتباط بین بررسی ارتباط بین دوره تصدی مدیریت و سوگیری پیشبینی سود باکیفیت گزارشگری مالی شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران میباشد . روش پژوهش حاضر از لحاظ ماهیت در زمره پژوهشهای توصیفی قرار داشته و از نظر روش نیز در دسته پژوهشهای همبستگی محسوب میگردد. در این پژوهش برای جمع آوری داده ها و اطلاعات، از روش کتابخانه ای استفاده شد. در بخش داده های پژوهش از طریق جمع آوری داده های شرکتهای نمونه با مراجعه به صورتهای مالی، یادداشتهای توضیحی و ماهنامه بورس اوراق بهادار انجام پذیرفت. برای این مهم جامعه آماری پژوهش، شامل شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سالهای ۶) ۱۳۹۹-۱۳۹۴ سال) است که شرایط شرکت را داشته باشد. بنا به محدودیتهای تعریف شده در پژوهش شرکتهای حائز شرایط ۱۲۶ شرکت و ۷۲۶ سال- شرکت جمع آوری گردید. برای آزمون فرضیه ها؛ از رگرسیون چند متغیره برای تائید و رد فرضیه های پژوهش (نرمافزار ایویوز) استفاده گردیده است.نتیجه آزمون فرضیه اول که بین دوره تصدی مدیریت و کیفیت گزارشگری مالی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین نتیجه آزمون فرضیه دوم نشان داد که پیشبینی مدیریت از سود بر ارتباط بین دوره تصدی مدیریت و کیفیت گزارشگری مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد.کلیدواژه ها
دوره تصدی مدیریت ، کیفیت گزارشگری مالی ، سوگیری پیشبینی سودمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.