اثرات افزودن صمغ جودوسر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی رشته
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: NCFOODI20_353
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1228
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
چکیده
بتاگلوکان فیبر مهم جودوسر بوده که از اهمیت ویژه ای برخوردار است جودوسر از جهت دارا بودن مقدار زیاد از این فیبر با ارزش برسایر غلات برتری دارد و به همین دلیل می توان از آن در توسعه و افزایش تولید غذاهای عملگرا استفاده نمود. برای تولید رشته نمونه آرد گندم با میزانهای 30 درصد آرد جودوسر 30 درصد صمغ جودوسر جایگزین شده و نمونه 100 درصد آردگندم بهعنوان نمونه کنترل انتخاب گردید رشته های خشک حاوی آرد جودوسر دارای رنگ ت یره تر و بافتی شکننده تر نسبت به نمونه 30 درصد جودوسر و 30 درصد صمغ جودوسر بود زمان مناسب پخت افت پخت و جذب آب درنمونه حاوی 30 درصد صمغ جودوسر بیشتر از نمونه حاوی 30 درصد آردجودوسر و همچنین نمونه کنترل بود ارزیابی حسی نمونه ها نشان داد که نمونه حاوی 30 درصد صمغ جودوسر به دلیل داشتن بافت و طعم مناسب و نداشتن چسبندگی و بوی بد در ارزیابی کلی خوب ارزیابی و تیرگی آن تاثیری در ارزیابی کلی نداشتکلیدواژه ها
بتاگلوکان - آرد جودوسر - آرد گندم - رشتهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.