تولید نانوالیاف آنتی باکتریال سلولز استات حاوی دی اکسید تیتانیوم برای پوشش مواد غذایی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI20_157
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2234
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهره واحد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

محمد فضیلتی

مائده زمانی

چکیده

درسالهای اخیر استفاده از بسته بندی های فعال افزایش یافته است دراین نوع بسته بندی ها ا زافزودنیهایی استفاده می شود که منجر به افزایش امنیت و زمان ماندگاری غذا و بالا رفتن کیفیت محصول میگردند بسته بندیهای آنتی باکتریال یکی از انواع بسته بندی های فعال هستند دراین مقاله به نحوه تولید نانوالیاف سلولز استات شامل دی اکسید تیتانیوم پرداخته شده است بدین منظور پلیمر سلولز استات و حلالهای استون و کلروفرم با هم ترکیب شدندو دی اکسید تیتانیوم به عنوان ماده آنتی باکتریال اضافه گردید این مواد در دستگاه الکتروریسی به نانوالیاف تبدیل شدند درنهایت تصاویر sEM نانوالیاف مربوطه بررسی شدند و نمونه ها جهت انجام تست های میکروبی آماده شدند. نتایج نشان داد نمونه ها علاوه بر داشتن ساختار لیفی مناسب اثرات ضد میکروبی مطلوبی هم دارند.

کلیدواژه ها

نانوالیاف - آنتی باکتریال - بسته بندی - الکتروریسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.