تحلیل و بررسی رشته های ورز شی در ایران باستان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE12_179
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
کارشناس ارشد باستان شناسی، گرایش تاریخی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران
کارشناس ارشد تربیت بدنی، گرایش فیزیولو ژی ورزشی_تغذیه ورزش، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یزد، یزد، ا یران
چکیده
تاریخ ورزش و برگزاری مسابقات ورزشی در ایران باستان آنطور که باید و شاید روشن و آشکار نیست.زیرا اعمال نابخردانه برخی پادشاهان و اعمال آنها باعث به آتش کشیدن کتابخانه ها و معدوم کردنبسیاری از آثار قدیمی ایران گردیده است. اما منابع محدودی مانند اوستا ، سنگ نوشته ها ، حجاری ها ،مسکوکات و برخی از کتابهای ادبی و تاریخی وجود دارد. در ایرا ن باستان، به سلامت بدن و فعالیتهایورزشی توجه بسیار می شد. در مذهب زرتشت که مربوط به ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح است، برایتوفیق در فعالیت های گوناگون اقتصادی و اجتماعی ، مردم را از تنبلی و تن آسایی برحذر داشته بودند. درقرون گذشته مشرق زمین، ایران تنها کشوری بود که در نظام تعلیم و تربیت خود بیشترین اولویت را بهورزش و تربیت بدن ی اختصاص داده بود. در حالی که در همان زمان سایر کشورها به ورزش و تربیتبدنی توجه چندانی نداشتند، ایرانیان به اهمیت و ارزش توانایی و سلامت بدن به عنوان یکی از عواملبسیار مهم در ایجاد ارتشی سلحشور و پیروز پی برده بودند. در مقاله زیر به خلاصه ای از اهمیت و نقشورزش در نظام آموزش ایران باستان پرداخته می شود.کلیدواژه ها
تاریخی، ایران باستان، تاریخ ورزش، سلامت بدن، مسابقات ورزشیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.