مطالعه و بررسی سیاست های پیش روی مدیریت بهتر در تشخیص تقلب الکترونیکی در بانکها

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
  • کد COI اختصاصی: DSCONF08_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه حیدرهائی

کارشناس اداره بازرسی شهرداری منطقه ۱۶ شهرداری تهران

چکیده

مهم ترین فرایند در هر سازمان ایجاد تغییر در مدیریت آن می باشد چرا که در محیط متغیر امروزی سازمان ها بایستی با توجه به تغییرات محیط متحول شده و از خود واکنش نشان دهند در غیر این صورت در مواجهه با سایر سازمان ها شکست خورده و نقش حیاتی خود را از دست می دهند . بر این اساس دراین تحقیق به بررسی مدیریت بهتر در تشخیص تقلب الکترونیکی در بانکها پرداخته شده است .با توجه به گسترش موسسات مالی و پولی .بانکها به شدت به دنبال تسریع و سرعت عمل در شناخت فعالیتهای کلاهبرداران و متقلبان می باشند. این امر به دلیل اثر مستقیم آن روی خدمت رسانی و جذب بیشتر مشتریان ، کاهش هزینه های عملیاتی و باقی ماندن به عنوان یک ارائه دهنده خدمات مالی معتبر و قابل اطمینان برای بانکها امری ضروری است لذا به کارگیری تکنیکهای شناسایی تقلب به منظور جلوگیری از اقدامات متقلبانه در سیستم های بانکداری، به خصوص سیستم های بانکداری الکترونیک، اجتناب ناپذیر است.

کلیدواژه ها

بانکداری وسازمانها -مدیریت اطلا عاتی -تشخیص تقلب

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.