ریت و بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از فناوری بیوگاز؛ گامی در جهت توسعه پایدار روستایی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME02_528
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1222
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آموزش محیط زیست دانشگاه پیام نور واحد ری
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
امروزه در جهان عرضه و تقاضای انرژی به طور مداوم افزایش یافته است.زندگی روزمره مردم مشروط به تولید انرژی است. با افزایش روز افزون جمعیت جهان و محدود بودن منابع انرژی کلیه کشورها با مشکل انرژی روبه رو هستند. از سوی دیگر نیاز فزاینده به انرژی و محدودیتهای منابع فسیلی وکاهش منابع تجدید ناپذیر، فاجعه آلودگی محیط زیست ناشی ازسوزاندن این منابع، موضوع افزایش دمای زمین، تغییرات جوی و اقلیمی و گرم شدن هوا، اثرات جدید گلخانه ای و انتشار گازCO2، صرفه جویی در مصرفسوختهای فسیلی، توجه به استفاده از دیگر منابع انرژی را ضروری ساخته است. در این راستا استفاده از فناوری بیوگاز به عنوان بهترین راه مقابله با این جریان جهت حفظ محیط زیست و یکی از منابع انرژی تجدید پذیرمورد توجه قرار گرفته است. این مطالعه به روش مروری و تحلیلی ضمن بررسی منابع انرژی تجدید شونده، ضرورت و مزیتهای کاربرد انرژی بیوگاز، تولید بیوگاز در مناطق روستایی، نقش بیوگاز درتوسعه و عمران روستایی، به بررسی توسعه و ترویج فناوری بیوگازمی پردازد. مطابق بررسی فناوری بیوگاز فرصت مهمی در زمینه توسعه پایدار هم در سطح ملی و هم در سطح جهانی فراهم می نماید و در مواجهه با بحران تغییرات اقلیمی، بهبود اشتغال و درآمدزایی در نواحی روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، تنوع بخشی به منابع انرژی و امنیت انرژی، کیفیت هوا، ملاحظات زیست محیطی ، کاهش گازهای گلخانه ای و فراهم کردن زمینه توسعه پایدار و عمران و آبادانی روستاها تأثیر بسزایی دارد.کلیدواژه ها
مدیریت مصرف انرژی، انرژی تجدیدپذیر، بیوگاز، توسعه پایدار روستایی، حفظ محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.