بررسی تاثیر قابلیت بلاکچین بر کیفیت خدمات بانکی و مزایای درک شده (مورد مطالعه شعب بانک سپه استان تهران)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NASMEA16_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 257
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی چایچی

کارشناسی ارشد، مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، ایران

هادی اشعریون

استادیار، مدیریت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، ایران

چکیده

هدف این پژوهش بررسی تاثیر قابلیت بلاکچین بر کیفیت خدمات بانکی و مزایای درک شده (مورد مطالعه شعب بانک سپه استان تهران) میباشد. پژوهش حاضر از نظر هدف جزء پژوهشهای کاربردی و از نظر شیوه اجرا توصیفی-پیمایشی از نوع همبستگی میباشد.جامعه آماری این پژوهش، شامل کارکنان شعب بانک سپه استان تهران میباشد که تعداد ۳۷۴ نفر بر اساس جدول مورگان به عنوان حجم نمونه به روش تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات از دو روش کتابخانه ای ومیدانی استفاده شده است. ابزارگردآوری داده ها پرسشنامه برگرفته از مطالعه گاگ و همکاران (۲۰۲۰) استفاده گردید. جهت سنجش اعتبار متغیرها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ برای متغیرهای پژوهش محاسبه شد. برای ارزیابی روایی محتوایی از نظر متخصصان در مورد میزان هماهنگی محتوای ابزار اندازه گیری و هدف پژوهش ، استفاده گردید که برای ۱۰ نفر ازخبرگان عدد روایی سازه ای بدست آمده ۰/۶۳ ، گویای تایید روایی محتوایی سازه بود. جهت تجزیه وتحلیل آماری از روشتحلیل عاملی با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ و روش مدل ساختاری با نرم افزار PLS استفاده گردید نتایج پژوهش نشان داد قابلیت بلاکچین بانکی بر کیفیت خدمات مشتری، کاهش هزینه های بانکی، کارایی و امنیت، حواله های امن و انطباق بامقرارت تاثیر معناداری دارد.

کلیدواژه ها

قابلیت بلاکچین بانکی، کیفیت خدمات مشتری، کاهش هزینه های بانکی، کارایی و امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.