بررسی کارکرد دانشجویان دانشگاه های دولتی شهرتهران درمقابله باتهدیدات نرم با تاکیدبرکلام مقام معظم رهبری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: مجله مدیریت و پژوهش های دفاعی، دوره: 10، شماره: 68
  • کد COI اختصاصی: JR_IHU-10-68_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 137
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدباقر بابائی طلاتپه

مصطفی حیدری منش

چکیده

با پایان جنگ تحمیلی و اثبات ناکارآمدی عملیات سخت افزارانه علیه انقلاب اسلامی، دشمنان نظام اسلامی به خصوص آمریکا، خط و مشی فرهنگی و نرمی برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران پیش گرفتند. از دهه ۱۳۷۰ تاکنون، آمریکا برای مقابله با اسلام و فروپاشی حکومت دینی ایران با برنامه ریزی و استفاده از پیشرفته ترین ابزارهای تبلیغی و ارتباط جمعی اقدام به جنگ نرمی علیه ارزش ها، هویت ملی و دینی ما نموده است، تا بتواند باورهای دینی مردم را سست و ملت ما را نسبت به حفظ و پاسداری از مبانی و اصول انقلاب اسلامی بی تفاوت نماید. موثرترین مجموعه که از نظر دشمن از اهمیت ویژه ای برخوردار است دانشجویان بوده و این موضوع مورد دغدغه رهبری نیز بوده، لذا این موضوع براساس اهمیت خاصی که ایجاب شده انتخاب گردید. هدف از این تحقیق تدوین راه کارهای مناسب دانشجویان در مقابله با تهدیدات نرم براساس کلام مقام معظم رهبری و شناخت نوع تهدیدات و ارائه الگوی مناسب جهت مقابله با تهدیدات نرم می باشد، تغییرات و تحولات روز افزون در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به ویژه در حوزه های دانشجویی ضرورت موضوع را ثابت می کند و کارکردهای مرحله قبل از تهدید به عنوان فرضیه تحقیق مطرح می باشد و سوال تحقیق نیز بهدنبال کارکردهای دانشجویان با ابزار کتابخانه ای با جامعه آماری کلیه فرمایشات رهبری می باشد. در این تحقیق از روش توصیفی و تحلیل آن از روش تحلیل محتوا استفاده شده است در این شیوه تمام بیانات رهبرمعظم انقلاب بررسی و با شناسایی کارکردها، واژه های کلیدی را شناسایی و پس از کدگذاری در جدول اولویت بندی شده و ارزشگذاری گردیده است و با توجه به مدل مفهومی در سه مرحله قبل، حین و بعد از تهدید به صورت نموداری و فراوانی تحلیل شد که نتیجه به تایید فرضیه یعنی تاثیرکارکردهای قبل ازمرحله تهدید انجامید.

کلیدواژه ها

تهدیدنرم, امنیت اجتماعی, دانشگاه تهران

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.