استفاده از روشwalk-in traps به منظور صید سیاه خروس قفقازی در منطقه ارسباران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME02_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1533
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست دانشگاه ملایر
چکیده
سیاه خروس قفقازی (Tetrao mlokosiewiczi) معرفی شده، درحال حاضر در حوزه آبخیز رودخانه های ایلگنه چای و مردانقم چای در داخل و خارج منطقه حفاظت شده ارسباران پراکنش دارد که در خارج منطقه حفاظت شده بدون پوشش حفاظتی به همراه معضلات مختلفی همچون تعلیف خارج از ظرفیت مراتع و حتی تعلیف جنگل روبرو می باشد. منطقه مورد مطالعه، منطقه امن کلن با مختصات جغرافیایی ″41΄43 °38 تا ″35 ΄53 °38 عرض شمالی و ″25 ΄32 °46 تا ″42 ΄48 °46 طول شرقی و با مساحت 366 هکتار در مجموع 28 درصد از جمعیت پرنده را در خود جای داده است. روش کار بر مبنای جمع آوری اطلاعات و عملیات میدانی استوار بوده و صید پرنده در فصل جفت گیری (اواسط فروردین ماه شروع تا اواخر اردیبهشت ماه) در داخل لک ها به منظور تخمین جمعیت و بیومتری آن صورت گرفته است. روش صید استفاده شده در این مطالعهWalk- in traps که شامل قفس بزرگ، قیف ورودی و کانال های هدایت کننده می باشد بوده و تعداد پرنده شناسایی شده با استفاده از روش دید دوچشمی در داخل 6 لک فعال 2 جنس ماده و 9 جنس نر که متاسفانه امکان صید پرنده بدلیل شرایط نامناسب آب و هوایی، بارش سنگین برف و استقرار کم سازه در زیستگاه میسر نگردید.کلیدواژه ها
سیاه خروس قفقازی، ل ، کلنwalk- in trapمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.