تاثیر مدیریت منابع انسانی مسئولیت پذیر اجتماعی بر مشروعیت سازمانی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF07_698
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 269
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رحمانی نیا

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی، گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران

حسن محمودی فر

کارشناس رشته صنایع، گروه صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران

حسین معروفی

کارشناس ارشد رشته مدیریت بازرگانی ی، گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران

محمد سیفی

کارشناس رشته حسابداری، گروه حسابداری، دانشکده علوم انسانی، مرکز ساوه، دانشگاه پیام نور، ساوه، ایران

چکیده

تقاضاهای اجتماعی برای مسئولیت اجتماعی سازمان ها در سال های اخیر افزایش یافته است. سازمان ها نیاز به پیروی از رفتار مسئولیت پذیر اجتماعی را برای دریافت حمایت ذینفعان درک می کنند. علاوه بر این، استفاده از اصول مسئولیت اجتماعی سازمان ها در مدیریت منابع انسانی مرتبط تر شده است و تحقیقات تجربی بیشتری مورد نیاز است. در واقع، اگر بنگاه ها مشروع تلقی میشوند که نه تنها در خارج، بلکه در داخل نیز از نظر اجتماعی جا افتاده باشند. در این مقاله، هدف اصلی این تحقیق تحلیل رابطه بین اجرای مدیریت منابع انسانی مسئولیت پذیر اجتماعی و مشروعیت سازمانی است. علاوه بر این، ارتباط و عملکرد سیاستهای مسئولیت اجتماعی سازمان ها متنوع از طریق اجرای ماتریس اهمیت-عملکرد تحلیل خواهد شد. برای این منظور، ارزیابی های انجام شده توسط ۱۵۷ کارشناس مسئولیت اجتماعی در شهرداریهای شهرستان ساوه بر در نظر گرفته شده است. معادلات ساختاری بر روی داده ها اعمال می شود و یک رابطه قوی و مثبت بین شیوه های مسئولیت اجتماعی سازمان ها متمرکز بر کارمندان و مشروعیت سازمانی را نشان می دهد. نتایج، اطلاعات مرتبطی را برای مدیران سازمان به منظور بهبود بهینهسازی منابع و مدیریت ذینفعان داخلی از طریق معرفی صحیح و کارآمد سیاستهای مسئولیت اجتماعی سازمان ها ارائه میدهد..

کلیدواژه ها

مشروعیت، مسئولیت اجتماعی سازمان، کارکنان، مدیریت منابع انسانی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.