بررسی رابطه بین درآمد فردی و سرمایه اجتماعی در شهرستان ارومیه
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: SPCONF07_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 217
نویسندگان
کارشناس ارشد رشته علوم اقتصادی دانشگاه آزادارومیه شهرسلماس
چکیده
از آنجا که سرمایه اجتماعی موجب تسهیل در ایجاد اشتغال برای کارگران، تسریع در انتقال اطلاعات، کاهش هزینه های مبادله و تقلیل هزینه رفاه از دست رفته در فعالیت های اقتصادی می شود به همین دلیل وارد تابع درآمد فرد می شود از این رو از اهمیت خاصی برخوردار است. پژوهش حاضر با عنایت به اهداف مد نظر، به بررسی رابطه بین درآمد و سرمایه اجتماعی در شهرستان ارومیه پرداخته است. روش پژوهش مورد استفاده توصیفی و از نظر هدف کاربردی است در این تحقیق برای جمع آوری داده ها از طرح پرسشنامه و توزیع آن در سطح شهر ارومیه و خانوارهای شهر ارومیه که در سه منطقه(پردرآمد، کم درآمد و درآمد متوسط) استفاده شده است.برای روایی پرسش نامه از روایی محتوا وبرای پایایی از آلفای کرونباخ استفاده شده است.میزان پایایی پرسش امه ۰/۸۵بدست آمد.برای تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS ۲۱ و برای تخمین داده ها از روش کوکران استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که میزان پاسخگویی به سوالات در زنان و متاهلین و سن ۳۰ تا۴۰ سال و مدرک تحصیلی سرپرست خانوار در متوسطه و دیپلم و لیسانس و شغل سرپرست خانوار آزاد و دولتی و نوع مسکن شخصی و درآمد یک تا دو میلیون تومان و تعداد خانوار ۳ تا ۴ نفره بیشترین فراوانی را دارد. و همچنین درآمد بر سرمایه اجتماعی و مولفه های آن(اعتماد و مشارکت) تاثیر دارد ولی بر مولفه دیگر سرمایه اجتماعی(آگاهی)تاثیر ندارد.کلیدواژه ها
سرمایه اجتماعی، درآمدفردی، اعتماد، آگاهی و مشارکتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.