امنیت در سیستم های تعبیه شده

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: SENACONF11_150
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره زارعی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان

چکیده

امنیت سیستم تعبیه شده ، زمینه درحال بروزی در تحقیقات امروزی است که به خاطر کاربرد آنها در دستگاه ها، امروزه درجهت دیدهمگان قرار گرفته اند،این سیستم ها در حال فراگیر شدن در محیط های خانگی و تجاری هستند. با این حال، تلفن های هوشمند، تبلتها، کنسول های بازی ویدئویی که همگی با علمکرد اصلی شان شناخته می شوند، دارای قابلیت های بیشتری بوده و قادر به تعاملاتبیشتری هستند. علاوه بر این، با اتصال به اینترنت، در معرض همه نوع حمله ای هستند که ممکن است نتایج بدی به همراه داشته باشند.از نظر سنتی، امنیت، حریم خصوصی و قابلیت سازگاری (SPD) در فرآیند طراحی کنار گذاشته شده اند و به عنوان ویژگی های اضافی درنظر گرفته می شوند، محققان با بررسی پروژه های تحقیقاتی نسبتا جدید EU؛ ۲۰ پروژه را که تمرکز آنها بر جنبه های امنیتی سیستمهای تعبیه شده بود تشخیص دادند. تقسیم بندی ها از گره ها، شبکه ، میان افزار و لایه های زیرین و نیز معماری ها، چارچوب هایامنیت سیستم های تعبیه تشکیل شده است. با توجه به این مسئله، الگوهای خاصی با توجه به این موضوعات پیشنهاد شده و محققانبرای بررسی مسائل پیشنهادی روی آن تمرکز کرده اند. در نهایت مسائل تحقیقاتی موجود ارائه شده و جهات تحقیقات آتی داده شده است.این مقاله یک متد همراه با روش چند معیاری برای ارزیابی سطح SPD سیستم در طی فرآیندهای طراحی و اجرا ارائه میکند.سیستم های ساده و پیچیده به صورت برابر ارزیابی می شوند که به نوع خود یک مزیت است. قابلیت کاربرد متد ارائه شده با ارزیابی یکمورد کاربردی از خودرو هوشمند ارائه شده است، همچنین مروری بر تلاش های تحقیقاتی اخیر EU در سیستم های تعبیه شده را ارائه میکند که مسائل مهم امنیتی و روشهای مربوطه را پیشنهاد کرده اند .

کلیدواژه ها

سیستم های تعبیه شده، ابزارهای تعبیه شده، جیلبریک، ، امنیت، حریم خصوصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.