بررسی تکنیک های تحمل پذیری خطا در رایانش ابری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: SENACONF11_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 351
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی پیوندی

دانشجو کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، تهران

ریحانه مسجودی شچانی

دانشجو کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، تهران

رزیتا جمیلی اسکویی

استاد راهنما ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، تهران

چکیده

رایانش ابری به عنوان معجزه فناوری اطلاعات قرن بیست و یکم ظهور کرده است که مدل تحویل فناوری اطلاعات را از یک محصول بهیک خدمت تغییر داده است. رایانش ابری به دلیل انعطاف پذیری بالا، اقتصادی بودن، قابلیت اطمینان، مدیریت متمرکز، افزایش راندمانو موارد دیگر بسیار محبوب است. رایانش ابری یک سرویس مقیاس پذیر را بدون سرمایه گذاری اولیه در سرورها، ذخیره سازی ها یا شبکه هاارائه میدهد. محیط پویا ابر به دلیل مقیاسی که در آن کار می کند در برابر خرابی و خطاهای غیرمنتظره بسیار آسیب پذیر می باشد.سخت افزاری یا نرم افزاری (Fault) توانایی هر سیستمی برای ادامه عملکرد خود بدون توجه به هر گونه اشکالی (FT) تحمل خطابه دلیل پیچیدگی آن یک حوزه تحقیقاتی مهم است. ارائه خدمات بدون اشکال (FTCC) غیرمنتظره است. تحمل خطا در رایانش ابریدر رایانش ابری برای حفظ اطمینان و رضایت مشتری و جلوگیری از تلفات درآمد ضروری است و تنها در صورتی می توان از خدماترایانش ابری تا حداکثر پتانسیل خود استفاده کرد که مسائل مربوط به عملکرد مربوط به قابلیت اطمینان، در دسترس بودن و توانعملیاتی به طور موثر توسط ارائه دهندگان خدمات ابری مدیریت شوند و همچنین شکست مورد ارزیابی قراربگیرد بنابراین، تحمل خطا بهیک نیاز حیاتی برای دستیابی به عملکرد بالا در رایانش ابری تبدیل میشود. در این مقاله در مورد مسائل مربوط به رایانش ابری وتکنیک های تحمل پذیری خطا در آن بحث می کنیم و آنها را مورد مقایسه قرار می دهیم و در پایان نتایج به دست آمده را ارائه می دهیم.

کلیدواژه ها

تحمل خطا، رایانش ابری، قابلیت اطمینان، خرابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.