تدریس آنلاین و تحولات مدیریت مدرسه و کلاس ها
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH01_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 278
نویسندگان
استادیار دانشگاه فرهنگیان تهران ایران
کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه فرهنگیان تهران ایران
دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی، گروه علوم تربیتی مرکز آموزش بین الملل واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی قشم ایران
چکیده
عصر اخیر دوره الکترونیک و حرکت به سمت و سوی دیجیتال شدن در هر زمینه ای است و آموزش نیز از این بحث جدا نیست. آنلاین شدن بخش زیادی از آموزش ملاحظات خاصی را موجب گردیده است و یکی از مهم ترین این موارد الگوی مدیریت در شرایط کنونی است. در همین راستا این تحقیق به بررسی تدریس آنلاین و تحولات مدیریت مدرسه و کلاس ها پرداخت. روش این پژوهش مبتنی بر مطالعه کتابخانه با رویکرد اجرایی تحلیل محتوا از پژوهش موجود در این حوزه بود که با بررسی نهایی در این بخش ۱۲ پژوهش وارد مطالعه شدند. بررسی تحلیلی در این زمینه نشان داد که از بررسی های مدیریت در تدریس آنلاین ۳۹ کد باز شناسایی شد که با مقوله بندی و محوربندی حول مقوله مهم تر ۱۴ مضمون استخراج و با تخصصی و محوری تر کردن مضمون ها ۵ تم نهایی شناسایی شد. یافته ها حاصل از تحلیل محتوا در این حوزه نشان داد براساس تکرار کد و تعداد کدهای اصلی حول هر محور شناسایی شده در مدیریت در آموزش آنلاین: انعطاف پذیری، زیر ساخت سازی، صلاحیت حرفه ای مدیریت، توانایی مدیریت کلی و ایجاد نظام ارزشیابی و اصلاح مهم ترین مفاهیم در ارتباط با مدیریت کلاس مدرسه و کلاس در آموزش مجازی می باشد که براین اساس لازم است با ایجاد تغییرات و زیر ساخت ها و غنی سازی آن واستفاده از مدیران خبره و انعطاف پذیر بر حسب شرایط کیفیت در این سیستم را افزایش و زمینه بالا بردن بهره وری فراهم گردد.کلیدواژه ها
آموزش آنلاین، مدیریت مدرسه، مدیریت آموزش الکترونیک، صلاحیت حرفه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.