اهمیت بکارگیری فناوری اطلاعات در مدیریت ترافیک و سلامت شهری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: MMICONF10_140
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 149
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا رحمانی

گروه مدیریت دولتی(گرایش مدیریت تحول)، دانشگاه تهران

چکیده

امروزه فناوری اطلاعات درگستره خود روش های مدیریت ترافیک را نیز تحت الشعاع خود قرار داده است. بطوریکه درحال حاضر روش های مدیریت ترافیک با بکارگیری فناوری اطلاعات بگونه شایسته ای ازتکنولوژی های مدرن برای توسعه ترافیک و برآوردن نیازها و خواسته های کاربران بهره می گیرد. استفاده از فناوری اطلاعات راه های متفاوتی برای کنترل و کاهش ترافیک به ما می دهد. فناوری اطلاعات به عنوان یکی از فناوریهای نوظهور در قرن حاضر می باشد که توانسته است تغییرات شگرفی را در عرصه های مختلف مدیریت اطلاعات بوجود آورد از جمله موارد علمی آن می توان به بکارگیری آن در بخش مدیریت زیست کلان شهری اشاره نمود. پیچیدگی روز افزون زندگی و کاهش توان مدیریت فرهنگی در حل مسائل شهری مورد چالش جدی قرار گرفته است و اعمال مدیریت فرهنگی با مشارکت سازمان های مردم نهاد و استفاده از الگوهای اسلامی ایرانی می تواند جامعه را از مرحله محدود و نامتناسب عبور دهد. مقوله حمل و نقل امروزه با زندگی عموم مردم گره خورده است، چه در شهرها و چه در حمل و نقل و ترانزیت کالاها؛ مبحثی که سازمان ها نیز به نوعی با آن درگیر هستند. سازمان های درگیر در حمل و نقل جاده ای کالا و محصول و یا حتی سازمان هایی که ناوگانی برای جابجایی پرسنل و یا انجام ماموریت ها به مناطق مختلف در اختیار دارند. حتی سازمان های خدماتی نظیر خودروهای امداد برق، گاز، آب، تاکسیرانی و حمل و نقل شهری؛ به عبارتی هر آنچه از خودروبرای جابجایی و حمل کالا یا مسافر استفاده می کند. امروز در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، شهروندان زمانزیادی را صرف فعالیت های تکراری و غیر مفید نظیر دریافت خدمات، معطل شدن در ترافیک های سنگین انتظار در صف بانکها و پیمودن مسافت های طولانی برای خرید کالا می کنند. در عصر حاضر فناوری اطلاعات مهمترین ابزار برای مدیریت صحیحکلیه واحدهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی محسوب می گردد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، سلامت شهری، مدیریت ترافیک

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.