ارزیابی کارکرد قیر طبیعی (گیلسونایت) در مناسب سازی آسفالت معابر شهری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: EITCONF01_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 486
نویسندگان
دانشجوی دپارتمان معماری،دانشکده فنی و حرفه ای دختران اهواز،دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان،ایران
مدرس دپارتمان معماری،دانشکده فنی و حرفه ای دختران اهواز،دانشگاه فنی و حرفه ای استان خوزستان،ایران
چکیده
گیلسونایت یک ماده هیدروکربنی حاصل از قیر نفتی بوده که در مناطق نفت خیز ایران به وفور دیده می شود و این ماده با توجه به قیمت کمتر و اصلاح و بهبود خصوصیات مخلوط آسفالتی می تواند هزینه های پروژه های راهسازی را کاهش دهد. قیر طبیعی از مشتقات نفت خام است که از مخزن سنگ زیرزمینی آن جداشده و از طریق شکستگی لایه های زمین به سمت سطح زمین می آید. گیلسونایت با توجه به خصوصیات شیمیایی عمدتا به عنوان تقویت کننده و سفت کننده قیر شناخته میشود و به عنوان یک ترکیب بی نظیر با عملکرد بالا و مناسب برای قیرهای جاده ای در برابر بار ترافیکی بالا مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از قیر طبیعی در ساخت جاده معمولا با هدف تولید محصولات استاندارد با هزینه ی نهایی پایین می باشد. معروف ترین مصرف گیلسونایت در آسفالت است. قیر معدنی را به دلیل شکل، ساختار و کاربرد آن به نام آسفالت طبیعی می شناسند. هدف نوشته حاضر ارزیابی کارکرد قیر طبیعی (گیلسونایت) در مناسب سازی آسفالت معابر شهری می باشد.در این مقاله که مطالب به روش توصیفی-تحلیلی گردآوری شده است ابتدا معابر شهری و آسفالت را بررسی کرده و سپس نقش قیر طبیعی در کیفیت معابر و آسفالت را به بحث خواهیم گذاشت.به نظر می رسد استفاده از قیر طبیعی (گیلسونایت) در آسفالت به جهت مناسب سازی معابر شهری حایز اهمیت می باشد.کلیدواژه ها
قیر طبیعی،معابر شهری،گیلسونایت،آسفالتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.