شناخت نامه اسامی سوره ها (بخش دوم)

  • سال انتشار: 1381
  • محل انتشار: فصلنامه فقه و اصول، دوره: 34، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_FIQH-34-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 104
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالمهدی جلالی

فردوسی مشهد

چکیده

مقوله «اسماء السور» زیر مجموعه مبحث جامع علوم قرآنی و اساس و پی رنگ «نام سوره ها» در قرآن کریم و احادیث ماثوره است. به جز نامهای متعارف سوره ها در مصاحف متداول، بسیاری از سوره ها، یک یا دو، و یا چند نام و عنوان دیگر هم دارند که در مجموع افزون بر دویست و پنجاه مورد است و به لحاظ شکل و مضمون، طیف گسترده ای را تشکیل می دهند و در مواردی بستر پدیداری نامهای متعارف سوره ها و از جهت سند و مبنا گونه گون و در خور نقد و ارزیابی می باشند. این نبشتار با این آهنگ سامان یافته تا جای خالی پژوهشی آکادمیک درباره دیگر اسامی سوره ها - تااندازه ای - پرگردد و پرسشهای مقدر یا موجود در این عرصه پاسخ یابد. در شماره پیشین بخش نخست این نوشتار تقدیم علاقه مندان شد واینک بخش دوم آن ارایه می گردد.

کلیدواژه ها

نام سوره‎ها, مفاهیم, مبانی, ساختار‎ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.