بررسی بهره وری مراکز و موسسات آموزش عالی در دوران شیوع ویروس کووید ۱۹

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی جهش علوم مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MMEA01_0914
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 171
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید قلی پور

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

نسرین نامدار

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

فائزه دهقان خلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

چکیده

شیوع ویروس کوید ۱۹ نه تنها منجربه تغییرات بنیادی در تمامی عرصه های اجتماعی،فرهنگی، اقتصادی، سیاسی شد بلکه در حوزه آموزشو نوع فعالیت مراکز آموزشی نیز تاثیر بسیار شگرفی برجای نهاد، به گونهای که تمام فعالیت های مراکز آموزشی که قبلا بصورت حضوری وفیزیکی برگزار میشد به شکل از راه دور و مجازی تغییر یافت.خوشبختانه در دورهای زندگی می کنیم که انواع فناوری های آموزشی به مددرشد فناوری اطلاعات و ارتباطات توسعه یافتهاند و چالش های آموزش در زمان کرونا به مدد همین فناوری ها می تواند برطرف گردد.برخیمراکز آموزشی در کشور سالها پیش از بحران کرونا،اقدام به راه اندازی دوره های آموزش های مجازی کرده بودند و یا به شکل تلفیقی درکنار آموزش حضوری از قابلیت های فناوری استفاده می کردند؛ این قابلیت و توانمندی فرصت بسیار خوبی بود تا حوزه آموزش بتواند سریعخود را با شرایط و محدودیت های ناشی از شیوع ویروس کرونا وفق دهد و بالای ۹۵ %از فعالیت های آموزشی مراکزی مانند دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی به شکل مجازی ارائه گردد. در این بین مراکزی که از قبل سیستم های آموزش مجازی داشتند کمتر دچار مشکلشدند و این نوع آموزش را گسترش دادند اما مراکز و موسسات آموزش عالی که تجربه ای در رابطه با آموزش مجازی و بسترهای مربوط بهآن را نداشتند دچار چالش های جدی شدند.

کلیدواژه ها

کرونا ویروس،آموزش عالی،موسسات،آموزش انلاین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.