تحلیل اکسرژی سیستمهای زباله سوز زائدات جامد شهری و راهکارهای بهینه انتخاب سامانه های زباله سوزی مناسب در ایران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند
- کد COI اختصاصی: NCWM06_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1299
نویسندگان
دانشجوی ارشد مهندسی شیمی پیشرفته
رئیس گروه پتانسیل سنهجی منابع زیست توده سازمان انرژیهای نو ایران سان
چکیده
نگرانیهای ناشی از کاهش سوختهای فسیلی و افزایش قیمت آنها انتشار آلاینده های ناشی از احتراق همچون دی اکسید کربن درجو افزایش دمای کره زمین تغییرات آب و هوایی بالا آمدن سطح اب دریاها و ... بیش از پیش براهمیت و لزوم جایگزینی کاربرد منابع انرژی های تجدید پذیر بجای منابع تولید انرژی فعلی تاکید دارد تلاشهای بسیاری درجهت تولید انرژی با بهره وری بالاتر ارزانتر و ایجاد محیطی پاکتر درزمره سیاست های اجرایی ملی و بینالمللی قرارگرفته است دراین بین استفاده از انواع زیست توده بعنوان یک منبع انرژی نه تنها بدلایل اقتصادی بلکه به دلیل توسعه اجتماعی و زیست محیطی نیز یکی از گزینه های جذاب برای تولید انرژی می باشد که از انواع این منابع زباله های شهری بوده و یکی از روشهای استحصال انرژی از آن روش زباله سوزی می باشد از مهمترین مزایای روش زباله سوزی علاوه بر مقوله مدیریت مناسب زباله های شهری و سایر تبعات زیست محیطی آن امکان بازیافت انرژی بصورت برق و یا حرارت از گرمای آزاد شده درحین فرایند احتراق زباله ها و همچنین امکان بازیافت فلزات اعم از فلزات اهنی و غیرآهنی از محصولات احتراق می باشد. انرژی حرارتی حاصل از زباله سوزها بعنوان یک منبع مفید انرژی مورد توجه بسیاری از کشورهای پیشرو قرارگرفته است سامانه های زباله سوزی که حرارت حاصل از احتراق زباله ها را مورد استفاده قرار میدهند قادر به تولید برق بیشتری از سیستمهای معمول نیروگاهی هستند.کلیدواژه ها
زباله سوزی، اکسرژی، انرژی، زباله های شهری ، برقمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.