ارزیابی توان برخی از باکتریهای خاک درتجزیه زیستی و کاهش تانن درپسماندهای کلزا محور تخصصی : فناوری های نوین درفرایند مدیریت پسماند

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند
  • کد COI اختصاصی: NCWM06_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 877
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه قنبری

عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر

چکیده

پسماندهای کشاورزی درمحیط زیست از جمله خاک می توانند دشواری های گوناگونی پدید آورند اغلب کشاورزان این پسماندها را می سوزانند و باعث آلودگی محیط زیست فرسایش خاک و ... می گردند یکی از این پسماندها کاه کلزا است که بدلیل داشتن تانن در جیره غذایی نشخوار کنندگان استفاده کمی دارد دراین آزمایش سعی شده به روش زیستی با کمک باکتریهای سودمند کاه کلزا تجزیه و تانن موجود در آن کاهش یابد برای ارزیابی توان باکتریها درزیست فروزینگی بیودگراداسیون کاه کلزا این ماده پس از جمع آوری خرمن کوب و به قطعات کوچکتر از 2 میلی متر خرد و با 3 گونه باکتری خاکزی در درون شیشه مایه زنی و به مدت 30 روز دردمای بهینه انکوباسیون گردید تمام باکتریهای آزمایش توانسته اند تانن را تجزیه نمایند و نسبت کربن به ازت را کاهش داده و پروتئین را افزایش دهند بنابراین برای ساخت کمپوست از کاه کلزا شاید بهره گیری از این باکتری ها سودمند باشد.

کلیدواژه ها

بیودگراداسیون، کاه کلزا، تانن، کمپوست، پسماند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.